Aardbeien Demodag

Aardbeien Demodag
vrijdag 01-09-2017
Tuinbouw, Fruitteelt
Demo
Heeswijk Dinther
Familie Verkuijlen
Heeswijk-Dinther
5473 KA
Noord-Brabant
ZLTO/LLTB-team Plantaardig met Delphy i.s.m. HortiNova
info@zlto.nl

Op vrijdag 1 september 2017 vindt de volgende editie van de Aardbeien Demodag plaats. We zijn dit jaar te gast op een perceel van het bedrijf van Verkuijlen Groenten en Fruit in het Brabantse Heeswijk Dinther. Belangrijke onderdelen op de Aardbeien Demodag zijn het demonstratieveld, diverse machinedemonstraties en het proefveld waar interessante proeven te zien zijn en besproken worden. Dit alles vormt samen met de informatiemarkt op het bedrijvenplein een complete en herkenbare dag, welke georganiseerd wordt door ZLTO, LLTB-team Plantaardig met Delphy en in samenwerkint met HortiNova.

Verkuijlen Groenten en Fruit is up-to-date met voorzieningen, professionaliteit en uitstraling; een veelzijdig bedrijf waar in 2017 proeven in tunnels of op stellingen te zien kunnen zijn door de professionele ondersteuning vanuit Delphy. U kunt daarnaast ook de de informatiemarkt bezoeken in de ingerichte tent en een aardbeitje proeven tijdens de smaaktest. Parkeren kan vlakbij het demoterrein.

De aardbeiensector streeft al decennia lang naar vooruitgang. Om die te bereiken zijn steeds innovatie, verbetering en vernieuwing nodig. Drie kreten die de inhoud van de Aardbeien Demodagen aardig samenvatten. Maar met die kernwoorden alleen red je het niet; je zult elkaar moeten blijven ontmoeten en inspireren om tot innovatie te kunnen komen. Dus zoeken we bij het opzetten van onze Aardbeien Demodag elk jaar weer naar een prettige balans tussen ontmoeten, inspireren en innoveren van en voor de sector. Daarbij blijven we met onze zuidelijke inslag natuurlijk ook streven naar een gezellige middag. We willen samen met u een mooi netwerkmoment creëren om elkaar weer eens te spreken na het intensieve en bewogen aardbeienseizoen in de vollegrond, dat in september grotendeels achter de rug is.

tell-a-friend print


< Vorige pagina
Agrio uitgeverij bv   |   Disclaimer   |   Algemene voorwaarden   |   Privacybeleid   |   Contact