Bio Velddag

Bio Velddag
woensdag 21-06-2017
Veehouderij, Akkerbouw, Tuinbouw, Groenvoorziening, Overig, Loonwerk, Fruitteelt, Melkveehouderij, Mechanisatie, Energie
Evenement
Prof Broekemahoeve
Elandweg 84
Lelystad
8219 PJ
Flevoland
Praktijkonderzoek Plant & Omgeving (PPO) van Wageningen UR, Louis Bolk Instituut, Agrifirm, Delphy en het Biologisch Netwerk
http://www.biologischevelddag.nl
velddag@wur.nl

Foto “De Biologische Velddag in Lelystad groeit uit van een kleine bijeenkomst tot een echte beurs, waar ook genoeg machines te vinden zijn", merkt een bezoeker op. Met de positieve reacties van standhouders een goede reden om er samen voor 2017 een ‘pk-tje’ bij te doen!

Het thema voor 2017 is ‘Symbiose; Bodem-Boer-Business’. De Biologische Velddag is voor telers, onderzoekers, voorlichters, onderwijs en mensen actief in de sector een prachtige mogelijkheid kennis te maken met de laatste ontwikkelingen, resultaten, nieuwe rassen, mechanisatie én om elkaar te ontmoeten!

Een veld vol met demonstraties van nieuwe machines en innovaties, proefvelden met de laatste onderzoeksresultaten, demovelden met rassen en een gezellig veldplein met markkramen rondom een vuurplaats. Kortom het decor van de Biologische Velddag 2017 met het thema: ‘Symbiose; Bodem-Boer-Business’.

Na het succes van voorgaande jaren zal de dag wederom eindigen met een Bourgondische warme maaltijd. We nodigen bedrijven uit deze warme ontmoeting rondom het houtvuur te sponsoren en tijdig voor u, klanten, collega’s en relaties een maaltijd te reserveren. Kijk op www.biologischevelddag.nl en doe mee!

tell-a-friend print


< Vorige pagina
© Agrio uitgeverij bv   |   Disclaimer   |   Algemene voorwaarden   |   Privacybeleid   |   Contact