Trekkertrek Nieuw-Vennep

Trekkertrek Nieuw-Vennep
zaterdag 27-05-2017
Veehouderij, Akkerbouw, Tuinbouw, Groenvoorziening, Loonwerk, Melkveehouderij, Mechanisatie
Tractor pulling
Industrieterrein Spoorzicht
Oosterdreef
Nieuw-Vennep
2153 gm
Noord-Holland
AJK Haarlemmermeer
http://www.ajkhaarlemmermeer.nl
info@ajkhaarlemmermeer.nl

Trekkertrekfans opgelet, het is bij weer zover: Trekkertrek Nieuw-Vennep, namelijk op zaterdag 27 mei a.s.!!! Met heel veel plezier heeft de trekkertrekcommissie van het AJK Haarlemmermeer (Agrarisch Jongeren Kontakt) deze dag weer voor u samengesteld.
Met voor de 22e maal trekkertrek Nieuw-Vennep in het vooruitzicht, kunnen we terugblikken op een hele geschiedenis vol gebrul, trekkerkunstwerken, spektakelstukken en vooral veel plezier en humor! We hebben er dan ook dit jaar weer enorm veel zin in!
Wat kunt u de 27e zoal verwachten:
Ook dit jaar kunt u het Trekkertrekevenement vinden op het terrein naast de spoorlijn, onderdeel van Industrieterrein Spoorzicht. Om 08.30 uur starten de eerste wedstrijden met een kleurrijk deelnemersveld bestaande uit diverse landbouwtractoren, die trekken achter drie verschillende sleepwagens, de Python, de Power Breaker en de Stille Wille.
Dit alles onder het gezellige commentaar van Dirk Molenaar en Jan Schrama.
Daarnaast wordt het Haarlemmermeers kampioenschap hooivork hangen in 2017 ook weer vervolgd. Deze strijd barst om 12.00 uur los. Wie verslaat de winnaars van vorig jaar? Wij zijn benieuwd!
Speciaal voor de jeugd is het team van ‘De Potige’ gazonmaaiertrek weer aanwezig. Kinderen krijgen de mogelijkheid om met een motorische gazonmaaier trekkertrek in het klein te ervaren. Ook dit onderdeel start om 12.00 uur en is bedoeld voor kinderen vanaf 4 tot 15 jaar. En tot slot staan er voor de kids diverse springkussens klaar op het evenemententerrein.
Verder kunt u op de trekkertrekbaan rekenen op een paar mooie vrachtwagens én naar kerosine ruikende specials!
Ook zullen naast de baan weer diverse kraampjes aanwezig zijn, onder andere met prachtige (zelfbouw) miniaturen van trekkers en landbouwmachines.
Kortom, voor elk wat wils; zowel deelnemers als publiek komen de 28e weer volop aan hun trekken!
Prachtig sluitstuk van deze dag is de prijsuitreiking die dit jaar plaats zal vinden in de Van Zantenhal (IJweg 1415 Nieuw-Vennep). De deur gaat al om 19.30 open en deze feestavond is niet alleen voor alle deelnemers, maar is voor heel Nieuw-Vennep en omgeving een schitterende ‘trekkertrek afterparty’ met DJ Marco die ons de nacht in laat swingen.


tell-a-friend print


< Vorige pagina
© Agrio uitgeverij bv   |   Disclaimer   |   Algemene voorwaarden   |   Privacybeleid   |   Contact