Trekker sterrit 2017

Trekker sterrit 2017
zaterdag 19-08-2017
Veehouderij, Akkerbouw, Overig, Loonwerk, Melkveehouderij, Mechanisatie
Evenement
Lensink Constructie - Machines
Papenweg 14
Liievelde
7137 MV
Gelderland
TSTL
http://www.tstl.nl
s.hulshof@agruniekrijnvallei.nl

Foto Zaterdag 19 augustus 2017 wordt de vijfde editie van de Tractor Sterrit verreden. Alle soorten en maten tractoren zullen aan de start verschijnen, met vorig jaar ruim 194 deelnemende tractoren een waar spektakel om mee te maken. Van oldtimers van bijna 100 jaar oud tot de nieuwste tractoren die vers van de fabrieksband afrollen.

Onder het genot van een bak koffie en krentenwegge wordt iedereen om 12.00 uur welkom geheten bij Lensink Constructie – Machines in Lievelde, om daarna van start te gaan. Het belooft weer een mooie tocht door de Achterhoek te worden met leuke verrassingen!

VERTIER VOOR JONG EN OUD

Ook aan de kinderen en overige geïnteresseerden zonder tractor is gedacht. Het terrein van Lensink is gratis toegankelijk voor een hapje en een drankje. Dit jaar met middagvullend programma in de speciaal ingerichte Kinderweide. Met loeigezellige boerenspellen voor de kinderen wordt er gestreden om de titel ‘Boer en boerin van het jaar’! Tevens is er een verkiezing van de mooiste traptrekker en de Kramp Traptrekkerrace. Immers, jong geleerd is oud gedaan. Ook de start van de sterrit is elk jaar weer een spektakel om te aanschouwen!

TREKKERBAL

Wanneer alle rook van de Tractor Sterrit is opgetrokken zal op zaterdag 19 augustus 2017 om 19.00 uur het Trekkerbal losbarsten. Een unieke combinatie van brullende gitaren, dance, Achterhoekse gezelligheid, bier en tractoren.
De hal van Lensink Constructie – Machines wordt omgetoverd tot bruisend festivalterrein. Aan alles is gedacht om er een brute ervaring van te maken. Het Trekkerbal is gratis toegankelijk voor zowel deelnemers als bezoekers.


tell-a-friend print


< Vorige pagina
© Agrio uitgeverij bv   |   Disclaimer   |   Algemene voorwaarden   |   Privacybeleid   |   Contact