Oldtimer Festival Megchelen

Oldtimer Festival Megchelen
vrijdag 04-08-2017 t/m 
zondag 06-08-2017
Mechanisatie
Evenement
Terrein Nieuweweg/Uilenweg
Nieuweweg
Megchelen GLD
7078 AC
Gelderland
Nostalgie Megchelen
info.nostalgiemegchelen@gmail.com

Het Oldtimer Festival wordt al meer dan 16 jaar in Megchelen gehouden, dit evenement werd in het verleden grotendeels door de Schutterij uit Megchelen georganiseerd maar dit jaar ligt de organisatie in handen van een drietal enthousiaste inwoners van Megchelen. “We beginnen weer op nul” aldus Theo Sessink. “dit kost heel veel tijd qua voorbereiding maar we gaan er samen voor, dit evenement moet voor Megchelen bewaard blijven”. “Een evenement waar we in Megchelen trots op zijn”.

Op vrijdagmiddag 4 augustus gaat het terrein open voor de deelnemers van de diverse Oldtimers. Er zullen o.a. heel veel oldtimer tractoren te bewonderen zijn die zaterdagochtend samen een georganiseerde toertocht zullen maken door de prachtige omgeving.
Zaterdagmiddag en de gehele zondag kan het publiek zich gezellig vermaken op het grote evenemententerrein, waar voor iedereen wat te doen is. Diverse demonstraties worden er gegeven en men kan zelf de behendigheid met de tractor testen door het afleggen van een parcours. Er zal een grote markt ingericht worden met diverse artikelen en daarnaast zullen er honderden oude motoren op zondagmiddag het terrein op komen rijden na hun toertocht.

Voor de kinderen wordt er zelfs een kermisterreintje ingericht. Het is een evenement voor jong en oud.
Ook de feesttent staat het hele weekend bomvol van de gezelligheid. Overdag kan men een lekkere kop koffie nuttigen met een flink stuk gebak en er zullen LP’s gedraaid worden.
Vrijdagavond begint het feest met een interactieve avond voor jong en oud. Dit beloofd een gezellige avond te worden waar iedereen welkom is.

www.nostalgiemegchelen.nl


tell-a-friend print


< Vorige pagina
© Agrio uitgeverij bv   |   Disclaimer   |   Algemene voorwaarden   |   Privacybeleid   |   Contact