Openluchtspel Hummelo

Openluchtspel Hummelo
vrijdag 11-08-2017 t/m 
zaterdag 19-08-2017
Overig
Show
Hummelo
Spalderkampseweg 3a
Hummelo
6999 AG
Gelderland
Stichting openluchtspel Hummelo
http://www.openluchtspel-hummelo.nl
info@openluchtspel-hummelo.nl

Dit jaar brengt Stichting Openluchtspel Hummelo ‘Het Enghuizen’ het stuk ‘De Jonges van de Spalderkamp’. Noteert u vast de data: 11, 12, 13, 18 en 19 augustus.

Het stuk, geschreven door Gerrit Voskes, speelt in de jaren ‘80 en vertelt het verhaal over een gezin waarbij moeder met drie zonen op de boerderij woont. Het gezin heeft naast de boerderij ook een loonbedrijf, maar de drie zonen zijn bovenal druk met hobby’s waardoor de boerderij met loonbedrijf niet altijd op plek één staan. Moeder heeft haar zonen altijd verwend, maar gaat ervoor zorgen dat de jongens wat zelfstandiger en meer volwassen worden. De nieuwe bewoonsters die in de leegstaande woning naast de boerderij komen te wonen gaan een grote rol spelen in het leven van de drie zonen. Er zijn een aantal bijzondere gastrollen en een aantal situaties zijn herschreven, zodat het een ‘Hummels’ tintje heeft. Kortom een komisch, luchtig stuk, waarbij weer het nodige te lachen valt.

De voorverkoop start half juli, voorverkoopadressen zijn de Spar in Hummelo en Welkoop Toldijk. Ook via de site kunnen kaarten besteld worden: www.openluchtspel-hummelo.nl. Wanneer u ons ‘liked’ op facebook, krijgt u bericht wanneer de voorverkoop start, zodat u op tijd bent voor kaartjes op de datum van uw voorkeur!


tell-a-friend print


< Vorige pagina
© Agrio uitgeverij bv   |   Disclaimer   |   Algemene voorwaarden   |   Privacybeleid   |   Contact