Masterclass Pluimveevaktechniek

Masterclass Pluimveevaktechniek
donderdag 16-11-2017
Pluimveehouderij
Studiedag
MSD Animal Health
Wim de Körverstraat 35
Boxmeer
5831 AN
Heel Nederland
Agrivaknet
http://www.agrivaknet.nl
secretariaat@agrivaknet.nl

Thema: Pluimveegezondheid

Datum: 16 november 2017
Tijd: 10.00 uur – 16.00 uur
Locatie: MDS Animal Health, Boxmeer

Heb jij dat ook?
Voor je werk kom je regelmatig op een pluimveebedrijf. Inmiddels heb je al heel wat gezien en gehoord. Toch merk je dat je zo nu en dan niet meteen antwoord kunt geven op een vraag die wordt gesteld. Of dat je niet meteen kan reageren op een opmerking die wordt gemaakt. Af en toe vraag je je af: hoe zat het ook alweer met…..

Speciaal voor jou biedt Agrivaknet binnenkort een Masterclass Pluimveevaktechniek aan.

Op zoek naar ‘pluimveekennis’
Je merkt dat de kennis die je hebt opgedaan – maar niet regelmatig gebruikt – wegzakt. Hoe gedragen bacteriën zich, hoe reageren kippen hierop en wat betekent dit voor mijn dagelijkse praktijk?

Je weet wel wat te doen of wat te adviseren, maar niet precies waarom. Waarom wordt er op een bepaald moment juist wel of niet gevaccineerd? Misschien kom je wel helemaal niet uit de pluimveehouderij en mis je een stuk basiskennis. Redenen genoeg om aan te sluiten bij de Masterclass van Agrivaknet over pluimveegezondheid.

Masterclass Pluimveegezondheid
In relatief korte tijd wordt je bijgeschoold op het gebied van Pluimveegezondheid – van de basisprincipes van virussen en bacteriën tot aan het gesprek met de pluimveehouder. Want het gaat er niet alleen om dat je kennis opdoet en ervaringen uitwisselt, maar ook wat je er in je dagelijks werk mee kunt.

In een klein gezelschap delen twee dierenartsen – experts op het thema pluimveegezondheid – hun kennis en inzichten met je. Daarnaast is er een pluimveehouder aanwezig om je te laten ontdekken waar jouw toegevoegde waarde zit. Verwacht niet dat je die dag alleen maar achterover kunt leunen. Het is een interactieve dag, waarop je gestimuleerd wordt je kennis en ervaringen te delen en te toetsen. Inzichten van deelnemers uit andere functies, met andere achtergronden, in andere (deel)sectoren zijn heel waardevol. Er wordt dan ook met en van elkaar geleerd.

Kosten en aanmelden
Kosten voor deelname aan deze Masterclass zijn € 495 (exclusief BTW). U kunt zich voor deze Masterclass aanmelden door een email te sturen aan: secretariaat@agrivaknet.nl. Wacht niet te lang, want het aantal beschikbare plekken is beperkt. Heeft u nog vragen over het programma, neem dan contact op met Dineke Rietveld: 06-21199893.

tell-a-friend print Alle evenementen van deze plaatser


< Vorige pagina
© Agrio uitgeverij bv   |   Disclaimer   |   Algemene voorwaarden   |   Privacybeleid   |   Contact