Trekkertrek Aagtekerke

Trekkertrek Aagtekerke
zaterdag 22-07-2017
Overig, Mechanisatie
Tractor pulling
hoek Pekelingseweg/Aagtekerkseweg
hoek Pekelingseweg/Aagtekerkseweg
Aagtekerke
4363 AL
Zeeland
Stichting Trekkertrek Aagtekerke
landbouwagenda@landbouwagenda.nl

De liefhebber van truck- en tractor pulling kan op 22 juli aanstaande weer zijn of haar hart ophalen in Aagtekerke. Al sinds jaar en dag kan het publiek rekenen op spectaculaire races op het terrein aan de Pekelingseweg. Zo ook dit jaar. Alles is in het werkt gesteld om er een geweldig event van te maken met overvolle programma’s met interessante krachtpatsers tot foodtrucks en gratis speelattracties voor de kids. Ook dit jaar weer the-place-to-be en een ultiem dagje uit voor het hele gezin.

De trekkertrek is een geliefd evenement onder de deelnemers. De organisatie heeft alles op alles gezet om de ruim 125 inschrijvingen te kunnen inplannen. En het is, in samenwerking met de vele sponsoren, weer gelukt om een spectaculair programma in elkaar te zetten. De deelnemers laten graag hun krachtpatsers aan u zien! De wedstrijd start om 13.00 uur en eindigt om 21.00 uur met als afsluiter een feest met live muziek.

Een fantastische dag voor stoere mannen die van vrachtwagens en trekkers houden. Maar ook aan de kids is gedacht met een volledig gratis speel attractie, uiteraard met een knipoog naar de trekkertrek. Denk bijvoorbeeld aan een heuse sleepwagen die getrokken moet worden door zelf aangedreven skelters of een Quadbaan, trampolines en springkussens. En een attractie waar menig kermis jaloers op zou zijn; is de mogelijkheid om als kind een echte kraan te besturen. Dat wilt u toch niet missen?


tell-a-friend print Alle evenementen van deze plaatser


< Vorige pagina
© Agrio uitgeverij bv   |   Disclaimer   |   Algemene voorwaarden   |   Privacybeleid   |   Contact