Fietstocht Aalten

Fietstocht Aalten
zondag 30-07-2017
Overig
Evenement
Famillie Heijink
De Heurnseweg 1
Aalten
7122 LS
Gelderland
LTO
landbouwagenda@landbouwagenda.nl

Ook dit jaar hebben we weer vier prachtige bedrijven in de route opgenomen die de deuren opzetten voor boer en burger. De bedrijven zijn: - Familie Heijink, De Heurnseweg 1, 7122 LS Aalten. Een melkveebedrijf waar de koeien automatisch worden gemolken in combinatie met weidegang. - Hoftijzer LMB BV Klokkemakersweg 19, 7122 KB Aalten. Dit is een mechanisatiebedrijf, dealer van Fendt tractoren en specialist voor alle apparatuur op het gebied van mest.

Familie Winkelhorst Essinkweg 1, 7122 JN Aalten. Een melkveebedrijf dat door de gekozen bedrijfsopzet zeker de moeite waard is om te bezoeken. - familie te Lindert Tammeldijk 4, 7122 LK Aalten.

Specialist op het gebied van ongediertebestrijding op agrarische bedrijven en daarnaast een theetuin, beter bekend als “theetuin Rensink” De start is tussen 10.00 en 12.00 uur. Op alle deelnemende bedrijven kan gestart worden. Op de startlocatie krijgt u de fietsroute en dit is later op de middag tevens de eindlocatie. De route is circa 33 kilometer lang. Kosten 2 euro per persoon, kinderen tot 10 jaar gratis. Op alle bedrijven is koffie/drinken te koop. Op twee bedrijven kunt u een hapje eten.

tell-a-friend print Alle evenementen van deze plaatser


< Vorige pagina
© Agrio uitgeverij bv   |   Disclaimer   |   Algemene voorwaarden   |   Privacybeleid   |   Contact