Rundveeshow CowValley

Rundveeshow CowValley
vrijdag 25-08-2017
Overig, Melkveehouderij
Evenement
Manege “’t Willaer”
De Dreef
Scherpenzeel
3925 HM
Gelderland
Fokstudieclub Woudenberg en PJGU Woudenberg.
landbouwagenda@landbouwagenda.nl

Op vrijdag 25 augustus vindt de jaarlijkse koeienkeuring en kalvervoorbrengwedstrijd CowValley plaats in manege “’t Willaer” te Scherpenzeel. Om 19.00 uur trappen de kinderen de avond af door hun eigen kalf aan de jury te laten zien. Hierbij zorgen de jeugdige boeren en boerinnen dat het kalf er piekfijn bijloopt. Aansluitend begint vanaf 20.00 uur de keuring van vaarzen, pinken, middenklasse en oudere koeien. Iedereen die zin heeft in een gezellig avondje uit, met natuurlijk de koeienliefhebbers in het bijzonder, is deze avond van harte welkom op Willaerlaan 125 te Scherpenzeel (GLD). De toegang is gratis.

Cowvalley wordt jaarlijks georganiseerd door Fokstudieclub Woudenberg e.o. en PJGU Woudenberg e.o. Dit jaar doen 77 dieren, verdeeld over 12 rubrieken, mee aan de koeienshow . Aan het einde van de avond bepaalt de jury welk dier Miss CowValley 2017 wordt.

Boerderij in de Kijker:
Ook dit jaar steunt CowValley een goed doel. De opbrengst van de verloting gaat naar Boerderij in de Kijker. Deze vereniging zal het geschonken bedrag besteden aan de ontwikkeling van boerderijlessen in de provincie Utrecht. Boerderij in de Kijker heeft het doel de toegankelijkheid van het platteland te vergroten voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Dit bereikt zij door kwalitatief hoogwaardige boerderijlessen aan te bieden aan basisscholen.tell-a-friend print Alle evenementen van deze plaatser


< Vorige pagina
© Agrio uitgeverij bv   |   Disclaimer   |   Algemene voorwaarden   |   Privacybeleid   |   Contact