Kennissessie - 56 biggen in 4 worpen

Kennissessie - 56 biggen in 4 worpen
maandag 20-11-2017
Varkenshouderij
Informatiebijeenkomst
Bij Ons, Spoordonk
Langendonksedijk 5
Oirschot
5688 JS
Gelderland, Utrecht, Limburg, Noord-Brabant, Zeeland, Zuid-Holland
Varkens.nl, Stichting KPV en VarkensNET
http://https://varkens.nl/event/kennissessie-fokkerij-zeugbeerkeuze/
info@varkens.nl

Voor dit evenement is een folder beschikbaar.
Klik hier om deze te downloaden.

Foto De nieuwe TN70-zeugenlijn kan mooie uniforme tomen, vitale biggen werpen. Dat vraagt van de zeugenhouder wel een ander management en voeding, te beginnen bij de opfok van de gelten. Tijdens de dracht en in het kraamhok moet die andere aanpak doorgaan. Dan kunnen de zeugen 56 vitale biggen in vier worpen produceren.

Bij de bouw van zijn nieuwe stal heeft Kees van der Meijden veel aandacht besteed aan innovatie in de afdeling en brandveiligheid. Hij was een van de eerste zeugenhouders die overschakelde naar de TN70. Vanuit die ervaring vertelt hij wat dit betekent voor het management en de voeding van de zeugen. Hij ondersteunt zijn verhaal met de actuele technische
resultaten.

Voor optimale prestaties met de vleesrijke TN70 zeugen is een nauwkeuriger management en voeding nodig. Albert Timmerman van De Heus gaat nader in op de dagelijkse behoefte van de zeugen en de eisen aan grondstoffen en voersamenstelling. Wilfried te Bogt van Topigs Norsvin vertelt hoe je komt tot een ideale gewichtsontwikkeling en spekdikte van de gelten en tijdens de volgende worpen. De deelnemers kunnen tijdens de interactieve presentatie reageren op stellingen en fotos.

tell-a-friend print Alle evenementen van deze plaatser


< Vorige pagina
Agrio uitgeverij bv   |   Disclaimer   |   Algemene voorwaarden   |   Privacybeleid   |   Contact