Open Dag SOMA College

Open Dag SOMA College
zaterdag 13-01-2018
Veehouderij, Akkerbouw, Tuinbouw, Groenvoorziening, Overig, Pluimveehouderij, Paardensport, Loonwerk, Fruitteelt, Varkenshouderij, Melkveehouderij, Mechanisatie, Energie
Voorlichtingsdag
SOMA College
Ceintuurbaan 2
Harderwijk
3847 LG
Gelderland
SOMA College
http://www.soma-college.nl/informatie-voor/deelnemers/open-dagen/
info@soma-college.nl

Foto Het SOMA College is dé vakschool voor de infra. In twee tot vier jaar leiden we deelnemers op tot vakspecialist in de infra op Mbo-niveau 2, 3 of 4. Als Machinist Grond-, Weg- en/of Waterbouw (GWW), Monteur of Technicus mobiele werktuigen, Vakman GWW, Straatmaker, Uitvoerder Infra of Landmeetkundige.

Met uitsluitend op de infra gerichte vakopleidingen is het SOMA College de grootste infra vakschool van Nederland. In Harderwijk begeleiden circa 80 medewerkers jaarlijks zon 900 deelnemers bij de start van hun carrière als vakman in de infra. Leren in de praktijk staat bij het SOMA College centraal. Dit betekent praktijklessen met moderne machines op het uitgebreide oefenterrein en op simulatoren. Practicumlessen in de werkplaatsen en beroepspraktijkvorming (in dienst of met stages) bij erkend leerbedrijven in de infra.

Naast praktijk krijgen deelnemers ook theoretische vakken (Nederlands, Engels, Duits en Rekenen en ondernemerschap). Hierdoor ontstaat een verantwoord en stevig fundament waarmee deelnemers bij ieder infrabedrijf aan de slag kunnen. Ook buiten Nederland.

Twee keer per jaar vindt er een open dag plaats voor geïnteresseerden. Het bezoeken van onze open dag is de beste manier om kennis te maken met het SOMA College, de faciliteiten en het onderwijs.
De eerstvolgende open dag is op zaterdag 13 januari 2018 tussen 9.00 en 15.00 uur!
Voor de open dag hoef je je niet van te voren aan te melden, je bent tussen 09.00 en 15.00 uur van harte welkom om kennis te maken. De praktijkterreinen buiten zijn open, alle faciliteiten binnen zijn open en er zijn uiteraard veel medewerkers en deelnemers aan wie je al je vragen kunt stellen. Uiteraard laten we ook zien hoe het op de campus geregeld is.

tell-a-friend print


< Vorige pagina
Agrio uitgeverij bv   |   Disclaimer   |   Algemene voorwaarden   |   Privacybeleid   |   Contact