Oosterwijkse Pinksterfeesten/Trekkertrek

Oosterwijkse Pinksterfeesten/Trekkertrek
zaterdag 19-05-2018 t/m 
zondag 20-05-2018
Overig
Evenement
Terrein Trekkertrek
Hogeveldweg 2
Zelhem
7021 MS
Gelderland
Stichting Oosterwijkse Pinksterfeesten
www.oosterwijksepinksterfeesten.nl
bertusenrikie@gmail.com

Foto Voor de 15e keer Oosterwijkse Pinksterfeesten met Trekkertrek en Oldtimerrit
Op zaterdag 19 mei en zondag 20 mei zijn er weer de jaarlijkse Oosterwijkse Pinksterfeesten met Trekkertrek en Oldtimerrit en Oldtimershow in Zelhem voor zowel tractoren. Auto’s en motoren.
Voor de oldtimer voertuigen zal er op zaterdagmiddag vanaf 14.00 uur een tourrit worden georganiseerd over verharde en onverharde wegen en daarna kan men zich presenteren op het terrein. Graag opgeven via de email, oosterwijksepinksterfeesten@gmail.com of bellen met Annie Roekevisch 0657341407.
Vanaf 18.00 uur zal er een try-out zijn met sport trekkers die alvast de baan verkennen en de bezoekers trakteren op spektakel en kabaal. Afgewisseld met duoslep in twee verschillende klassen. Dit zijn twee trekkers die samen de sleepwagen voort trekken. Aan de duoslep is beperkte deelname. Voor de kinderen zal er een zandbak en springkussen zijn. Het is de bedoeling dat er om 20.00 uur twee of drie ballonnen de lucht in gaan.
De zaterdag zal worden afgesloten met een feestavond in de feesttent m.m.v Duo Doble XL .
Op Zondag 20 mei zullen dan weer de grote Trekkertrekwedstrijden worden gehouden voor standaard en sporttrekkers. Ook dit jaar zal er weer op 3 banen getrokken worden. Op de zondag is er ook een uitgebreid kindervermaak.

In de pauze zal er een defilé zijn van de Oldtimer voertuigen. Voor de kinderen zal er een heuse Traptrekker/Skelter sprint worden georganiseerd, en mogen hun eigen traptrekker/ Skelter meebrengen. Voor de oudere jeugd is er gelegenheid om met gazonmaaiers een echte sleepwagen proberen voort te trekken. Zie voor meer info www.de-potigegazonmaaiersleepwagen.nl/
Van te voren wel graag even opgeven via de email Oosterwijksepinksterfeesten@gmail.com
De Oosterwijkse Pinksterfeesten zullen op zondagavond worden afgesloten met een grandioze feestavond m.m.v. De Perfect Showband
Dit alles zal gebeuren op het terrein van de Oosterwijkse Pinksterfeesten aan de Hogeveldweg in Zelhem.
Voor meer info en opgave zie www.oosterwijksepinksterfeesten.nl


tell-a-friend print Alle evenementen van deze plaatser


< Vorige pagina
© Agrio uitgeverij bv   |   Disclaimer   |   Algemene voorwaarden   |   Privacybeleid   |   Contact