Trekkertrek Familiedag 2018

Trekkertrek Familiedag 2018
zaterdag 04-08-2018
Overig, Loonwerk, Mechanisatie
Tractor pulling
Evenemententerrein
Hoogewaard 199
Koudekerk aan den Rijn
2396 AR
Zuid-Holland
Stichting Trekkertrek Koudekerk aan den Rijn
http://www.trekkertrek.nl/
hans@trekkertrek.nl

Foto Al meer dan 25 jaar lang begeeft Koudekerk a/d Rijn en omgeving zich op de eerste zaterdag van augustus massaal richting het terrein van de Trekkertrek familiedag. 12.000 bezoekers, zwart rokende trekkers, tientallen attracties, spectaculaire shows en veel stro zijn de cruciale ingrediŽnten voor een succesvolle Trekkertrek familiedag, waar menig kind en ouder naar uitkijkt.

Dit jaarlijks terugkerende evenement wordt al ruim 25 jaar op non-profit basis georganiseerd door drie bestuursleden met hulp van 200 vrijwilligers en mede mogelijk gemaakt door ongeveer 250 sponsors.

Het hart van deze feestelijke familiedag ligt in de trekkertrek wedstrijden waaraan jaarlijks 160 deelnemers meedoen. Deze deelnemers worden ingedeeld in verschillende gewichtsklassen voor een eerlijke strijd. Gedurende de hele dag worden de trekkers van de deelnemers belast met een bevestigde sleepwagen en trekken deze zo ver mogelijk achter zich aan op een afstand van maximaal 100 meter. Degene die het verst komt, wint de trekkertrek wedstrijd en gaat naar huis met een beker en de eer.

Na het succes van de afgelopen 2 jaren kunnen we mededelen dat ook dit jaar weer een avondwedstrijd van de NTTO zal plaatsvinden. De volgende National klasses zullen hun opwachting maken: Prostocks II, Supersport 4,5 ton promo en Light Modifieds II.

Naast deze wedstrijden is er meer dan genoeg te doen. Het terrein staat vol met speeltuinen, poffertjeskramen, schminkartiesten, danseressen, springkussens, trampolines, een kinderboerderij, een circus en vele andere attracties. Het streven is naar een zo groot mogelijke variŽteit aan attracties.

Kortom, een volle dag met veel variatie aan amusement. Jong en oud kan zich hier volop vermaken en zal zich geen minuut vervelen.

tell-a-friend print


< Vorige pagina
© Agrio uitgeverij bv   |   Disclaimer   |   Algemene voorwaarden   |   Privacybeleid   |   Contact