Ontwerpprijsvraag Brood en Spelen

Ontwerpprijsvraag Brood en Spelen
dinsdag 17-04-2018
Veehouderij, Akkerbouw, Tuinbouw, Groenvoorziening, Overig, Pluimveehouderij, Paardensport, Fruitteelt, Varkenshouderij, Melkveehouderij, Mechanisatie, Energie
Informatiebijeenkomst
Boschwachter in 't Mastbos
Huisdreef 4
Breda
4836 AM
Gelderland, Noord-Brabant, Overijssel
College van Rijksadviseurs
https://prijsvraagbroodenspelen.nl/kalender/
stephanie.buiting@inbo.com

De prijsvraag Brood en Spelen doet een beroep op boeren en ondernemende grondeigenaren: Ontwikkel samen met ontwerpers en anderen met vernieuwende ideeŽn perspectieven voor het platteland.

Kansrijke en innovatieve ideeŽn voor vernieuwing op het platteland. Dat is het doel van de ontwerpprijsvraag Brood en Spelen. Initiatiefnemers Floris Alkemade (Rijksbouwmeester) en Berno Strootman (Rijksadviseur voor het Landschap) roepen grondeigenaren in Noord-Brabant, Overijssel en Gelderland en ontwerpers op om gezamenlijk radicale, realistische en realiseerbare voorstellen uit te werken voor de grote opgaven waar het platteland voor staat.

Deze bijeenkomst staat geheel in het teken van inspireren en ontmoeten. Dat doen we met bijdragen van initiatiefnemers en juryleden van de prijsvraag en met een aantal speednetworkingsessies waarbij je in korte tijd andere deelnemers ontmoet. Op die manier kun je andere ontwerpers en grondeigenaren leren kennen om mogelijk een team mee te vormen.

tell-a-friend print


< Vorige pagina
© Agrio uitgeverij bv   |   Disclaimer   |   Algemene voorwaarden   |   Privacybeleid   |   Contact