Circulaire rundermest oplossing voor mestoverschot?

Circulaire rundermest oplossing voor mestoverschot?
dinsdag 29-05-2018
Overig
Informatiebijeenkomst
Aeres Hogeschool Dronten
De Drieslag 2
Dronten
6708 PA
Flevoland
Aeres Hogeschool Dronten
https://www.agriholland.nl/agenda/agtekst.html?id=22802
landbouwagenda@landbouwagenda.nl

Circulaire rundermest oplossing voor mestoverschot?

Dronten

Onder deze titel zal Han van Kasteren, lector Duurzame Energie en Groene Grondstoffen van Aeres Hogeschool Dronten, u meenemen naar de basis van de biobased economy, die ons naast voedsel ook vervanging voor fossiel gebaseerde materialen en chemicaliën zal gaan leveren. Hij zal in gaan op de uitdagingen die er zijn en een mogelijke oplossing, waaraan het lectoraat de afgelopen 2,5 jaar heeft gewerkt, aandragen. In deze inspiratiesessie vertelt Van Kasteren over de rol die Aeres Hogeschool Dronten daarin voor haar rekening neemt en hoe dit bijdraagt aan een duurzame oplossing voor de mestproblematiek.

Inspiratiesessie door Han van Kasteren
Han van Kasteren is lector Duurzame Energie en Groene Grondstoffen aan de Aeres Hogeschool Dronten. Focus van zijn onderzoek ligt op bioraffinage als methodiek om groene grondstoffen beter te benutten ten behoeve van de biobased economy. Naast lector is Han adviseur Energie en Milieu bij Telos, Universiteit van Tilburg en innovatiemanager bij TU/e Innovationlab.

Aeres Hogeschool Dronten biedt iedere maand een 20 minuten durende inspiratiesessie aan, met aansluitend een netwerklunch. Aeres Hogeschool wil via de inspiratiesessies kennis uit onderzoek/bedrijfsleven verspreiden en onderwijs, onderzoek en bedrijfsleven verder met elkaar verbinden. De inspiratiesessies zijn toegankelijk voor iedereen en worden kosteloos aangeboden.

Aanmelden is niet nodig. Wij kijken uit naar uw komst en zien u graag op tijd verschijnen op dinsdag 29 mei 2018.

tell-a-friend print Alle evenementen van deze plaatser


< Vorige pagina
Agrio uitgeverij bv   |   Disclaimer   |   Algemene voorwaarden   |   Privacybeleid   |   Contact