Melkvee en Akkerbouwdagen Noord-Nederland

Melkvee en Akkerbouwdagen Noord-Nederland
woensdag 06-06-2018 t/m 
donderdag 07-06-2018
Akkerbouw, Melkveehouderij
Evenement
Evenemententerrein Strandheem
Kolonieweg 8
Opende
9865 VX
Groningen
CNO-Expo
https://www.agriholland.nl/agenda/agtekst.html?id=22224
landbouwagenda@landbouwagenda.nl

Melkvee en Akkerbouwdagen Noord-Nederland

Opende

Op een mooie locatie aan de A7 waar Friesland, Drenthe en Groningen samenkomen bevindt zich evenemententerrein Strandheem in Opende. Hier gaan op 6 en 7 juni 2018 de Melkvee- en Akkerbouwdagen van start.

De exposanten van Melkvee- en Akkerbouwdagen zijn fabrikanten, importeurs, toeleveranciers handelsondernemingen, dienstverlenende en branche-gerelateerde bedrijven die zich richten op de melkveehouderij en akkerbouw.

Johan Wolters de drijvende kracht achter CNO- Expo bv is de organisator. Hij was destijds ook de oprichter van Landbouwbeurs Assen en organiseert nu met succes de agrarische beurzen Melkvee Vak dagen in Liempde en de Land- en Tuinbouwbeurs Oost-Nederland in Rijssen. Voor Duitsland is hij in gesprek met partijen voor een geschikte locatie, deze zal zo spoedig mogelijk tezamen met de datum gecommuniceerd worden.

Hij is zeer ervaren in landbouwbeurzen en zegt dan ook na het succes in Liempde “Dit concept past ook zeer goed in het Noorden. Toeleveranciers krijgen hier de kans een zeer vakgericht publiek te ontmoeten. Omdat het een buitenlocatie betreft is er de mogelijkheid demo’s te geven, CNO-Expo biedt exposanten, die hier gebruik van willen maken, naast hun stand GRATIS een ruimte aan voor een voer en/of mechanisatie demo’s.

Locatie: evenemententerrein Strandheem Kolonieweg 8, 9865 VX Opende
Organisatie: CNO-Expo

tell-a-friend print agenda alert Alle evenementen van deze plaatser


< Vorige pagina
© Agrio uitgeverij bv   |   Disclaimer   |   Algemene voorwaarden   |   Privacybeleid   |   Contact