Trekkertrek Nieuw Wehl

Trekkertrek Nieuw Wehl
zondag 29-07-2018
Mechanisatie
Tractor pulling
Nieuw Wehl
Mgr. Hendriksenstraat 23
Wehl
7031 HN
Gelderland
Trekkertrek Nieuw Wehl
http://www.trekkertreknieuwwehl.nl
info@trekkertreknieuwehl.nl

De gezelligste trekkertrekwedstrijd uit de regio met veel kinderattracties en muziek keert weer terug op 29 juli 2018!

Deze dag wordt in het buitengebied van Nieuw Wehl georganiseerd (Mgr.Hendriksenstraat). Zondag start de wedstrijd om 09.30 en duurt ongeveer tot 18.00 uur. Gas op die krukas met brullende motoren op de baan en fijne hits in de tent. Ook aan de jeugd is gedacht met een knutselstand, schminken en meerdere springkussens!

Kaarten zijn gewoon te koop aan de kassa (5 euro) en kinderen onder de 12 jaar hebben gratis entre. Gezelligheid voor het hele gezin staat hierbij voorop. Jij komt toch ook?Op zondag 3 juni om 10.00 uur start de inschrijvingsperiode voor de trekkertrekwedstrijd op zaterdag 28 en zondag 29 juli 2018. Je kunt je inschrijven voor de klasses: 2,6, 3,8, 4,5, 5,5,7 en 10 ton. Maximaal 80 deelnemers kunnen zich aanmelden. Inschrijven kost 15,-.

Hoe moet jij je aanmelden?
Vanaf zondag 3 juni om 10.00 uur kun jij je aanmelden door het aanmeldingsformulier op www.trekkertreknieuwwehl.nl in te vullen (Deze is pas vanaf 10.00 uur bereikbaar). Bij de inschrijvingsprocedure geldt de regel: Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Er kan maar n deelnemer tegelijkertijd worden ingeschreven. Wees er dus snel bij!

Nieuwe klasse
Nieuw dit jaar is de 10 ton klasse! Deze grotere loonwerkersklasse komt in plaats van de duoklasse.

Aanpassing aan inschrijving
LET OP: een trekker maar in n standaardklasse meedoen.tell-a-friend print


< Vorige pagina
Agrio uitgeverij bv   |   Disclaimer   |   Algemene voorwaarden   |   Privacybeleid   |   Contact