Land- en Tuinbouwbeurs Oost-Nederland

Land- en Tuinbouwbeurs Oost-Nederland
dinsdag 26-06-2018 t/m 
donderdag 28-06-2018
Tuinbouw
Beurs
Maatschap Wessels
Elsenerveldweg 8
Rijssen
7462 PN
Overijssel
Land- en Tuinbouwbeurs Oost-Nederland
https://www.landentuinbouwbeurs.nl/persberichten/
info@cno-expo.nl

Persbericht – Land- en Tuinbouwbeurs Oost-Nederland: Boeren tot 2050, Dinsdag 26, woensdag 27 en donderdag 28 juni 2018
Land- en Tuinbouwbeurs Oost-Nederland middenin de gebieden Twente, Achterhoek, Salland, Duitsland én Midden-Nederland gaat dinsdag 26 juni, woensdag 27 juni en donderdag 28 juni 2018 plaatsvinden. Deze vakbeurs is zeer interessant om inspiratie en kennis op te doen voor de gehele agrarische sector, met dit jaar als nieuw thema: Boeren tot 2050.
Boeren tot 2050

Met het nieuwe thema ‘boeren tot 2050’ tonen toekomstgerichte bedrijven tijdens de Land-en Tuinbouwbeurs de nieuwste ontwikkelingen in de landbouw tot 2050.

Deze ontwikkelingen gaan sneller dan verwacht. Om te blijven ontwikkelen spelen Sensoren, Drones, Autonome Robots, Smart Farming, Big Data, Slimme Led verlichting en Vison Technologie een belangrijke rol. Tijdens de vakbeurs kijken we vooruit naar de toekomst, naar wat deze technieken voor de agrarische sector gaan betekenen.

De vakbeurs
Van dinsdag 26 tot en met donderdag 28 juni 2018 komt de agrarische sector weer volledig in beeld voor de agrariërs van nu en in de toekomst. Dat laatste is van groot belang voor de gehele sector. De organisatie gaat samen met toekomstgerichte partijen zoveel mogelijk kijken naar de toekomst. Hierin zijn jonge boeren geïnteresseerd. Tevens is de beurs een gemoedelijk samenkomen voor het hele gezin.

Land- en Tuinbouwbeurs Oost-Nederland is drie dagen lang de meest volledige vakbeurs voor: mechanisatie, akkerbouw, rundveehouderij, intensieve veehouderij, vollegrondteelt, schapen- en geitenhouderij, bosbouw en groentechniek.

Locatie
Land- en Tuinbouwbeurs Oost-Nederland is gesitueerd op een goed bereikbare locatie direct aan de A1 ‘aorta’ van Oost-Nederland: afslag 27: Markelo

Het melkveebedrijf van Maatschap Wessels vormt het achtergronddecor van de vakbeurs: Elsenerveldweg 8 | 7462 PN Rijssen | 0548-78 92 38

Op deze A1 locatie is Land- en Tuinbouwbeurs Oost-Nederland optimaal bereikbaar voor bezoekers uit de Achterhoek, Twente, Salland, Duitsland en Midden-Nederland.

Kijk voor meer info op de bijgevoegde website.

tell-a-friend print Alle evenementen van deze plaatser


< Vorige pagina
© Agrio uitgeverij bv   |   Disclaimer   |   Algemene voorwaarden   |   Privacybeleid   |   Contact