Demodag Arcusin

Demodag Arcusin
zondag 24-06-2018
Akkerbouw, Loonwerk, Mechanisatie
Demo
Steenbergen
Franseweg
Steenbergen
4651 PV
Noord-Brabant
LMB A. de Bruijn
http://www.lmbdebruijn.nl
administratie@lmbdebruijn.nl

Voor dit evenement is een folder beschikbaar.
Klik hier om deze te downloaden.

Foto


Al 15 jaar zijn wij, Landbouwmechanisatiebedrijf A. de Bruijn Steenbergen de dealer van de Arcusin producten in de gehele Benelux.

Het meest bekend is de Arcusin Multipack C14, een machine die kleine balen hooi of stro verzameld tot stevige pakketten. Ons bedrijft zorgt ervoor dat de machine aangepast wordt, zodat hij perfect werkt op de Nederlandse- en Belgische gronden.

De Arcusin Multipack, kan dan ook pakketten maken van 10, 12 of 14 kleine balen hooi/stro. De pakketten van 10 balen kan men goed gebruiken voor silage, deze kunnen dan ook gewikkeld worden met folie.

Sinds dit jaar is er een nieuwe machine door LMB A. de Bruijn op de markt gebracht. Namelijk de Arcusin Forstack. Deze machine is de afgelopen 3 jaar op de Spaanse en Franse akkers veelvuldig getest.

De Arcusin Forstack is speciaal ontwikkeld, om in een hoog tempo grote balen en pakketten gemaakt met de Arcusin Multipack op stapels te verzamelen, zodat ze op (vracht)wagens geladen kunnen worden, zonder dat die het hele veld moeten doorkruisen.

De Arcusin Forstack maakt stapels van 3 tot 5 balen hoog, dit is afhankelijk van de hoogte van de balen. De capaciteit van de Arcusin Forstack is zodanig dat hij het werk van meer dan 1 grote balenpers kan verzetten.

Op 16 en 17 juni 2018 a.s. in Tienen (BelgiŽ) en op 24 juni 2018 a.s. in Steenbergen NB (Nederland) zullen we in samenwerking met de fabrikant demodagen houden, zodat wij U uitgebreid kunnen laten zien hoe de machines werken. Wij nodigen U hier graag voor uit.


Kijk ook even op: www.arcusin.com
www.lmbdebruijn.nl

De importeur voor Nederland en BelgiŽ is:
Landbouwmechanisatiebedrijf A. de Bruijn
Turfbaan 1
4651 TZ STEENBERGEN (NL)
Tel: 0031 (0)167-565307, mobiel: 0031 (0)6-53288167
Email: info@lmbdebruijn.nltell-a-friend print


< Vorige pagina
© Agrio uitgeverij bv   |   Disclaimer   |   Algemene voorwaarden   |   Privacybeleid   |   Contact