Consumententrends van de toekomst in de sierteeltketen

Consumententrends van de toekomst in de sierteeltketen
woensdag 20-06-2018
Tuinbouw
Bijeenkomst
Kriterion
Stationsplein 45
Rotterdam
3013 AK
Heel Nederland
DaVinc3i Community
https://www.davinc3i.com/nieuws/inspirerende-dag-over-logistiek-van-de-toekomst/
monique.nieuwenhuis@wur.nl

Foto Op 20 juni a.s. organiseert de Davinc3i Community een boeiende inspirerende bijeenkomst rondom het thema ‘’consumenten gedreven logistiek’’ in de sierteeltketen.

Steeds meer ondernemers stellen de wensen van de consument centraal. Zij kennen de behoeften van de eindgebruikers en spelen daar slim op in. Ze creëren de juiste beleving en hebben hierdoor een streepje voor op hun concurrenten. Deze manier van marktbenadering heeft invloed op alle spelers in de sierteeltketen. Het vergt van telers, transporteurs, handelaren en retailers een andere manier van denken en werken. Wil je hier meer van weten, neem dan deel aan de verschillende werksessies op 20 juni in Rotterdam.

DaVinc3i heeft een zeer gevarieerd programma samengesteld met een tal van interessante werksessies rondom waarin de wensen van de consument centraal staat. Zo is er aandacht voor bijvoorbeeld de inzet van BlockChain en het verbeteren van prijsvoorspellingen door meer inzicht te krijgen in de wensen van de consument. Verder is er aandacht voor optimaal beheer van virtuele voorraden en wordt er onder andere gekeken hoe je een consumentgerichte bedrijfsvoering kunt stimuleren.
Bekijk het volledige programma met alle deelsessies en meld je hier direct aan voor deelname op de website


tell-a-friend print


< Vorige pagina
© Agrio uitgeverij bv   |   Disclaimer   |   Algemene voorwaarden   |   Privacybeleid   |   Contact