Uitnodiging informatieavond subsidieregeling Landbouwportaal Noord-Holland, West-Friesland

Uitnodiging informatieavond subsidieregeling Landbouwportaal Noord-Holland, West-Friesland
dinsdag 21-08-2018
Akkerbouw, Tuinbouw
Beurs
De Vriendschap
Wadway 22
Spanbroek
1715 GZ
Noord-Holland
LTO Noord, KAVB en de Noord-Hollandse collectieven/agrarische natuurverenigingen
http://www.landbouwportaalnoordholland.nl/
info@landbouwportaalnoordholland.nl

Vanaf juni 2018 worden op diverse locaties in Noord-Holland door LTO Noord, KAVB en de Noord-Hollandse collectieven/agrarische natuurverenigingen voorlichtingsbijeenkomsten gehouden over de nieuwe subsidieregeling Bodem & Water en het Landbouwportaal Noord-Holland.
De bijeenkomsten zijn toegankelijk voor alle agrarische ondernemers in Noord-Holland, ook als u geen lid bent van de betrokken agrarische organisaties.
Klimaatverandering en bodemdaling hebben een steeds groter effect op het watersysteem en op uw bedrijfsvoering. Hierdoor kan plaatselijk droogte, verzilting en wateroverlast optreden, waar ook de agrarische sector last van heeft of krijgt. Voldoende en gezond oppervlaktewater is van levensbelang voor ons allemaal.
De komende jaren willen we agrariërs ondersteuning bieden in het verbeteren van de waterkwaliteit, bodemstructuur, en helpen om het verlies van mineralen en emissie van gewasbeschermingsmiddelen te voorkomen. Dat houdt in:
• Er is subsidie beschikbaar voor investeringsmaatregelen op 5 thema's: erfafspoeling, duurzame bodem, gewasbeschermingsmiddelen, voldoende zoetwater , perceel- en oeverinrichting en beheer.
• U kunt een gratis bedrijfsbezoek van een bodemcoach, erfcoach of gewasbeschermingscoach krijgen.
• Er is een informatieve website voor agrariërs ‘Landbouwportaal Noord-Holland’ voor alle informatie, kennis, maatregelen en toegang tot subsidies.
• U krijgt nadere uitleg mee over de werking van het portaal
Tijdens de informatiebijeenkomsten geven we uitleg over bovenstaande punten. De bijeenkomst is interessant voor alle agrarische sectoren. Mis het niet!
De bijeenkomsten vinden plaats op de onderstaande data en locaties en kunt u bovendien vinden op www.landbouwportaalnoordholland.nl.
Ook niet-leden van de betrokken agrarische organisaties zijn welkom. Kent u een agrarisch ondernemer in uw omgeving voor wie deze bijeenkomst ook interessant is? Neem hem of haar mee!
Graag zien we u op een van de bijeenkomsten!


tell-a-friend print Alle evenementen van deze plaatser


< Vorige pagina
© Agrio uitgeverij bv   |   Disclaimer   |   Algemene voorwaarden   |   Privacybeleid   |   Contact