Vereniging De Boer als Gastheer organiseert Boerderij-VERWENDAGEN. Boeren-Picknick route

Vereniging De Boer als Gastheer organiseert Boerderij-VERWENDAGEN. Boeren-Picknick route
dinsdag 31-07-2018
Overig
Evenement
De Varsenerhof
Emslandweg 6
Ommen
7731 RP
Overijssel
Vereniging De Boer als gastheer
http://www.deboeralsgastheer.nl
info@meulenhorst.nl

VECHTDAL- Komende zomer organiseert de Vereniging De Boer als Gastheer op 4 verschillende data “Boerderij-VERWENDAGEN”. Dit zijn unieke fiets/auto routes, die de bezoeker meeneemt langs de prachtige paden van het Vechtdal maar ook langs diverse boerderijen. Op elke boerderij wacht de bezoeker een verrassing in de vorm van een bijzondere verwennerij.

Bij het startpunt van de route krijgt men een koe-die-bek onder andere gevuld met boerenmunten. De munten kunnen worden ingeleverd bij de boerderijen die deelnemen aan de route, in ruil voor een verwennerij. Deze kan bestaan uit; een gastvrije ontvangst met consumptie en rondleiding, een proeverij met streekproducten, een bijzondere boeren-activiteit of het zelf bakken van de allerlekkerste boeren-pannenkoeken!

De vier routes voeren elk door een andere streek van het Vechtdal. Tevens heeft elke route een eigen thema en een eigen verwenprogramma. Starten kan tussen 9.30 uur en 10.30 uur. De kosten bedragen 12,50 p.p. Kinderen t/m de lengte van een pakje stro mogen gratis mee. De dag eindigt om 17.00 uur i.v.m. de werkzaamheden op de boerderijen. Starten kan op de volgende dagen en op de volgende boerderijen:


tell-a-friend print Alle evenementen van deze plaatser


< Vorige pagina
© Agrio uitgeverij bv   |   Disclaimer   |   Algemene voorwaarden   |   Privacybeleid   |   Contact