Organic Farming and Our Future Food System

Organic Farming and Our Future Food System
vrijdag 12-10-2018
Akkerbouw, Tuinbouw, Fruitteelt, Melkveehouderij
Congres
ECOstyle
Ecomunitypark 1
Oosterwolde
8431 SM
Friesland
Avalon en IFOAM Organics International
http://www.avalon.nl/sfw.html
hermalenten@friesadvies.nl

Graag nodigen wij u uit om deel te nemen aan de conferentie Organic Farming and Our Future Food System, die plaatsvindt op 12 oktober 2018 te Oosterwolde, Friesland. Centraal staat hoe een duurzaam voedselsysteem er in de toekomst uit kan zien en wat de gevolgen daarvan zijn voor de samenleving. Tijdens deze dag komen de absolute top-experts en influencers van de wereldwijde biologische landbouwsector samen om hun visies te presenteren en met deelnemers in gesprek te gaan. En dit is uw kans om erbij te zijn!

Tijdens Engelstalige lezingen en interactieve sessies worden de nieuwste ontwikkelingen, visies en onderzoeken vanuit de hele wereld gepresenteerd over de relatie tussen biologische landbouw en ons toekomstige voedselsysteem, waarbij gezondheid van de mens en gezonde ecosystemen voorop staan. Te gast zullen zijn onder andere Vandana Shiva – voedselactivist, winnaar Alternatieve Nobelprijs, Volkert Engelsman – CEO Eosta, Nummer 1 van de Trouw Duurzame Top 100, Nic Lampkin – CEO, The Organic Research Centre, Rattan Lal – topdeskundige bodem, winnaar Nobelvredesprijs, Peggy Miars – voorzitter van wereldwijde koepelorganisatie voor biologische landbouw IFOAM en Frank Eyhorn – expert in bodemvruchtbaarheid en plattelandsontwikkeling. De conferentie is een must voor allen die zich bezighouden met of interesse hebben in biologische landbouw.

Tickets zijn beschikbaar voor 150 EUR inclusief lunch en receptie. Voor studenten wordt 50% korting aangeboden. Koop je tickets hier. Er zijn slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij.

De International Conference Organic Farming and our Future Food System maakt onderdeel uit van de Soil Food Week van 10 - 13 oktober in Oosterwolde/Drachten. Ook het Symposium Symphony of Soils op 11 oktober en Festival B over de bodem van je gezondheid op 13 oktober maken hier deel van uit evenals de Friese dag van de Duurzaamheid op 10 oktober. Voor meer info: www.soilfoodweek.nl

tell-a-friend print


< Vorige pagina
© Agrio uitgeverij bv   |   Disclaimer   |   Algemene voorwaarden   |   Privacybeleid   |   Contact