Symphony of Soils

Symphony of Soils
donderdag 11-10-2018
Veehouderij, Akkerbouw, Tuinbouw, Fruitteelt, Melkveehouderij
Evenement
Ecomunitypark Oosterwolde
Ecomunitypark 1
Oosterwolde
8431 SM
Heel Nederland
Hogeschool Van Hall Larenstein i.s.m. St. Symphony of Soils en Kennisentrum Bodem
http://www.hvhl.nl/symphonyofsoils
judith.pierik@hvhl.nl

Voor dit evenement is een folder beschikbaar.
Klik hier om deze te downloaden.

Foto Een vitale bodem is cruciaal voor onze toekomst. Bodemvitaliteit staat dan ook hoog op de agenda van agrariërs, overheden en NGO’s. Maar hoe zit het nu met de bodem? Wat is een vitale bodem? Hoe krijg je inzicht in de conditie van de bodem? En hoe kun je de bodem verbeteren?

Om de bodem de aandacht te geven die het verdient en een vitale bodem te realiseren, organiseert het Kennisconsortium Bodem in samenwerking met de stichting Symphony of Soils en hogeschool Van Hall Larenstein, op donderdag 11 oktober 2018 het symposium: Symphony of Soils. Een symposium met inspirerende sprekers die u meenemen in de laatste ontwikkelingen, die concrete handvatten bieden en u motiveren om zelf aan de slag te gaan. Er worden ook workshops en bodem-beleef-sessies aangeboden en u kunt genieten van muziek en (h)eerlijk eten van een gezonde bodem.

Het symposium is bedoeld voor boeren, erfbetreders, bestuurders en medewerkers van bedrijven in de voedselketen, beleidsmakers en politici, studenten, docenten en wetenschappers, natuur- en belangenorganisaties, NGO’s, geïnteresseerde burgers en consumenten. Kortom: voor iedereen die een bijdrage wil leveren aan de transitie naar een vitale bodem.

Het symposium Symphony of Soils is onderdeel van de Soil-Foodweek en de Dutch Agri Food Week en vindt plaats op het Ecomunitypark in Oosterwolde.


tell-a-friend print


< Vorige pagina
© Agrio uitgeverij bv   |   Disclaimer   |   Algemene voorwaarden   |   Privacybeleid   |   Contact