Melkvee- en Akkerbouwdagen Opende

Melkvee- en Akkerbouwdagen Opende
woensdag 15-05-2019 t/m 
vrijdag 17-05-2019
Akkerbouw, Melkveehouderij
Beurs
Party en Recreatiecentrum Strandheem
Parkweg 5
Opende
9865 VN
Groningen
CNO-Expo
www.melkvee-akkerbouwdagen.nl
info@cno-expo.nl

Foto Wie succesvol wil zijn als ondernemer laat zich zien!

15, 16 en 17 mei 2019 zal Melkvee- en Akkerbouwdagen Opende het podium worden voor vooruitstrevende Agrariërs.

Deze unieke buitenbeurs vindt in het hart van het agrarisch gebied plaats op 15, 16 en 17 mei in Opende. Agrariërs in heel Noord Nederland kunnen tijdens deze vakbeurs de nieuwste ontwikkelingen zien en beleven. Met deze unieke buitenlocatie direct aan de A7 is Opende dé plek voor ondernemende boeren.

Speerpunten 2019

Wat gaan we doen in de toekomst met het boerenbedrijf? Er is veel gaande op dit moment, maar wat gaat er nog meer veranderen? Waar moeten we rekening mee houden? Kringlooplandbouw, maar hoe? Vragen die bij veel agrariërs spelen en waar de vakbeurs meer duidelijkheid in gaat geven. ‘Door een platform te organiseren waar agrariërs samen komen kan er gediscussieerd worden over deze vraagstukken.’ Aldus Johan Wolters, o.a. oprichter Melkvee- en Akkerbouwdagen Opende.

Naast de discussiepunten die bij de stands zullen ontstaan, biedt de vakbeurs ook een congres aan waar o.a. het thema kringlooplandbouw besproken gaat worden en daarvoor heeft de organisatie de uitnodiging naar minister Schouten al verstuurd. Komende editie gaat ook meer in het teken staan van beleving door o.a. exposanten de mogelijkheid te geven om gratis testritten te organiseren. Bezoekers kunnen zo de nieuwste modellen tractoren ervaren en hierdoor betere keuzes maken in de aanschaf. Ook aan de jonge toekomstige boeren en boerinnen wordt gedacht met allerlei vertier. Het hele gezin kan hiermee even uit zijn dagelijkse routine. Toekomst en gezelligheid staan voorop tijdens deze editie.

Nieuwe datum door weersomstandigheden

Afgelopen editie werd Melkvee- en Akkerbouwdagen Opende georganiseerd in juni, dit heeft door het extreem warme weer minder goed uitgepakt dan gehoopt. De boeren moesten door de warmte eerder inkuilen en hebben hierdoor niet allemaal de tijd gehad om de vakbeurs te bezoeken. Het weer hebben we niet in de hand, maar voor 2019 wil de organisatie minder risico lopen en is er besloten de vakbeurs naar mei te verplaatsen.

Tjalma sparringpartner van de vakbeurs

Voor 2019 is Tjalma een van de sparringpartners van de vakbeurs. Zij zijn voorstander van deze unieke buitenbeurs in het Noorden en willen zich daarom extra inzetten als sparringpartner. Komend jaar denken zij mee in de ontwikkelingen die tijdens de vakbeurs naar voren gaan komen, maar zij denken ook mee voor de toekomst van de vakbeurs.

"Afgelopen jaar hebben wij met succes deelgenomen. Tijdens en in de periode na de beurs hebben we diverse machines verkocht, wij zijn blij met de doelgerichte bezoekers die daadwerkelijk opzoek is naar vernieuwing en handel. Voor 2019 zijn wij sparringpartner en denken wij mee in de ontwikkelingen voor de toekomst van de beurs" aldus Jan Tjalma van S.Tjalma B.V.

Aanmelden deelnemers

Leveranciers die zich nog niet hebben aangemeld kunnen dit doen voor een voordelige all-in prijs. Inschrijven kan middels de site https://www.melkvee-akkerbouwdagen.nl/opende/inschrijven/ of door contact op te nemen met de organisatie info@cno-expo.nl

Locatie direct aan de A7 in het hart van het agrarisch gebied

Evenemententerrein Strandheem ligt centraal gelegen in Noord-Nederland op de grens van Friesland, Groningen en Drenthe direct aan de A7 afslag Frieschepalen.

Parkweg 5, 9865 VN Opende.
Openingstijden: wo t/m vrij 13.00 – 21.30 uur
www.melkvee-akkerbouwdagen.nl
info@cno-expo.nl

Organisatie CNO-Expo

CNO-Expo beschikt over een enthousiast team met dynamische medewerkers die over veel expertise in de beurs- en evenementenbranche beschikken. Ieder met een unieke competentie, waardoor zij de juiste persoon kunnen inschakelen voor een bepaalde beurs of evenement. CNO-Expo organiseert met succes o.a. de Land- en Tuinbouwbeurs Oost-Nederland, Melkvee- en Akkerbouwdagen Noord en Zuid Nederland, Milchvieh und Ackerbautage (D), Landwirtschaftsmesse Ostfriesland (D), Lente Fair Twente, Christmas Fair Twente en Habito Bedrijvenbeurs. Daarnaast organiseert en faciliteert zij externe beurzen en evenementen voor diverse opdrachtgevers, klein- en grootschalig op locatie.

tell-a-friend print Alle evenementen van deze plaatser


< Vorige pagina
© Agrio uitgeverij bv   |   Disclaimer   |   Algemene voorwaarden   |   Privacybeleid   |   Contact