Zonneparken informatiebijeenkomst Doetinchem

Zonneparken informatiebijeenkomst Doetinchem
donderdag 15-11-2018
Veehouderij, Akkerbouw, Tuinbouw, Groenvoorziening, Overig, Pluimveehouderij, Paardensport, Loonwerk, Fruitteelt, Varkenshouderij, Melkveehouderij, Mechanisatie, Energie
Bijeenkomst
Herberg het Onland
Rekhemseweg 175
Doetinchem
7004 HE
Gelderland
Solarcentury
https://www.solarcentury-zonneparken.com/gratis-informatiebijeenkomst/
Jeroen.vanMensvoort@Solarcentury.com

Voor dit evenement is een folder beschikbaar.
Klik hier om deze te downloaden.

Foto Een zonnepark op uw grond, hoe zit dat en wat zijn de (fiscale & juridische) gevolgen? Kom vrijblijvend naar onze bijeenkomst voor meer informatie. Samen met onze specialisten brengen wij direct de mogelijkheden voor u in beeld.

Schrijf u gratis in via bovengenoemde website.
Wie zijn wij?
Solarcentury is marktleider in de ontwikkeling, bouw en exploitatie van grootschalige zonneparken in Nederland en daarbuiten. Ook verkopen en bouwen we zonnepaneelinstallaties voor bedrijven en particulieren, onder andere via een samenwerking met IKEA en Nissan. Met onze regionale vestigingen, waaronder die in Nederland leveren wij een ervaring en expertise van wereldklasse aan onze klanten. Solarcentury heeft als missie een zinvol verschil te maken in de strijd tegen klimaatverandering door het breed verspreiden van zonenergie. Als bedrijf zijn we ervan overtuigd dat zonenergie van cruciaal belang is bij het bereiken van een klimaat neutrale wereld. Deze energie zetten we al ruim 20 jaar zo kosteneffectief mogelijk in.

Wij geloven in zaken doen met een sociale component. Mede daarom besteden we jaarlijks 5% van onze winst aan SolarAid, een internationale ontwikkelingsorganisatie die alle kerosinelampen in Afrika wil vervangen door solar lights.


Wat doen wij?
Voor diverse gemeenschappen hebben wij alle belanghebbenden bediend om zo een voor eenieder wenselijk zonnepark te realiseren. Elk zonnepark dat wij bouwen is volledig maatwerk en afgestemd op en met de omgeving. Op het gebied van landschappelijke inpassing schakelen wij onze specialisten in maar maken ook juist gebruik van lokale partijen indien voorhanden. De financiering van parken kunnen wij volledig zelf maar vanzelfsprekend zijn er ook mogelijkheden voor lokale participatie. Zo profiteert de omgeving mee van ons zonnepark n maken we samen een zinvol verschil in de strijd tegen klimaatverandering.

Zoekt u een interessante bestemming voor uw grond? Met inkomsten voor u en opbrengsten voor mens en milieu? Het exploiteren van een zonnepark op uw grond biedt deze kans. U draagt bij aan het verduurzamen van de energievoorziening in uw omgeving en u krijgt 25 jaar lang gegarandeerde inkomsten.

tell-a-friend print


< Vorige pagina
Agrio uitgeverij bv   |   Disclaimer   |   Algemene voorwaarden   |   Privacybeleid   |   Contact