Eerste biologische varkenshouderij dag

Eerste biologische varkenshouderij dag
woensdag 14-11-2018
Varkenshouderij
Open dag
De Essenburcht
Schoonbeekhof 1
Kootwijkerbroek
3774 DA
Gelderland
Vereniging Biologische Varkenshouders
http://www.biovarken.nl
biovarken@gmail.com

De Vereniging Biologische Varkenshouders (VBV) organiseert op woensdag 14 november voor het eerst een ‘biologische varkenshouderij dag’. Al jaren organiseert de VBV twee keer per jaar een ledenbijeenkomst en daarnaast diverse andere activiteiten zoals studieclubbijeenkomsten. “Vijf jaar geleden zijn we als bestuur begonnen met een jaarlijks overleg met ketenpartijen. De biologische varkenshouderij is een kleine keten, dus het is goed om elkaar te kennen en samen koers uit te zetten” zegt Jeroen Neimeijer, voorzitter van de vereniging.
Rond die tijd ontstond ook het tweejaarlijkse overleg met dierenartsen die biologische bedrijven begeleiden. Het begeleiden van een biologisch bedrijf vraagt van een dierenarts daadwerkelijk andere kennis, die niet op de faculteit wordt onderwezen.

Op 14 november wordt nu voor het eerst een brede dag georganiseerd voor alle partijen die betrokken zijn bij de biologische varkenshouderij.
Biologische varkenshouders (leden en niet-leden), maar ook andere betrokkenen zoals ketenpartijen, toeleveranciers, onderzoek en onderwijs zijn van harte welkom.

Het evenement vindt plaats in de Essenburcht in Kootwijkerbroek. Meer informatie over het programma is te vinden op http://www.biovarken.nl/agenda
Opgave voor de varkenshouderijdag via Hans Donkers info@kikis.nl.


tell-a-friend print Alle evenementen van deze plaatser


< Vorige pagina
© Agrio uitgeverij bv   |   Disclaimer   |   Algemene voorwaarden   |   Privacybeleid   |   Contact