De biologische vakbeurs

De biologische vakbeurs
woensdag 23-01-2019 t/m 
donderdag 24-01-2019
Akkerbouw, Tuinbouw, Groenvoorziening, Overig, Fruitteelt
Beurs
Ijsselhallen
Rieteweg 4
Zwolle
8011 AB
Overijssel
Bionext / Libema
landbouwagenda@landbouwagenda.nl

De Bio-beurs is de grootste nationale vakbeurs voor professionals in de biologische landbouw, voeding, cosmetica en techniek. Proef biologisch tijdens culinaire demonstraties, raak ge´nspireerd via inhoudelijke workshops, ontdek de nieuwste productinnovaties, bekijk de laatste ontwikkelingen in de mechanisatie en kom alles te weten over omschakelen.

Exposanten
Op de Bio-beurs kunt u volop netwerken met meer dan 375 bedrijven en exposanten. Ga in gesprek met de grote spelers in de biologische sector. Of ontdek interessante nieuwe producten van start-ups op het ondernemersplein.

Pureness en BioMechaTech
In 2018 zijn twee nieuwe onderdelen ge´ntroduceerd: Pureness en BioMechaTech. Bij Pureness ligt het accent op gezonde en natuurlijke lifestyleproducten, zoals make-up en kleding. De BioMechaTech-hal staat vol met innovatieve machines en mechanisatietechnieken.

Kennis
Er zijn ruim 80 inhoudelijke workshops, verspreid over de twee beursdagen. Hier kunt u uw kennis over biologisch vergroten en verder verdiepen. Binnen het workshop-aanbod is elk jaar extra aandacht voor omschakelen, startende ondernemers en de laatste onderzoeken.


tell-a-friend print Alle evenementen van deze plaatser


< Vorige pagina
ę Agrio uitgeverij bv   |   Disclaimer   |   Algemene voorwaarden   |   Privacybeleid   |   Contact