Paardendagen W‚ltersw‚ld op 25, 26 en 27 juli 2019

Paardendagen W‚ltersw‚ld op 25, 26 en 27 juli 2019
donderdag 25-07-2019 t/m 
zaterdag 27-07-2019
Paardensport
Evenement
Evenemententerrein Foarwei 31a
Foarwei 31a
W‚ltersw‚ld
9113 PA
Friesland
Stichting Paardendagen
http://www.paardendagen.nl
webmaster@paardendagen.nl

Foto Wat niet op het lijstje van liefhebbers mag ontbreken zijn de Paardendagen in Driezum-W‚ltersw‚ld. Dit evenement trekt jaarlijks duizenden bezoekers.

Op vrijdag 26 juli komen er 150 aanspanningen plus honderden ponyís en paarden uit binnen- en buitenland naar Driezum, W‚ltersw‚ld en Damw‚ld om deel te nemen aan het Open Fries Kampioenschap Paardenmarathon. Een unieke menwedstrijd waar 11 fraai aangeklede hindernissen in deze drie dorpen, gelegen in de mooie Friese Wouden de basis vormen voor het Kampioenschap.

Op zaterdag 27 juli (altijd de laatste zaterdag van juli) is traditie getrouw de Boerendag te W‚ltersw‚ld, de gezelligste familiedag van het jaar. Het programma van de Boerendag is zeer gevarieerd met vele attracties voor jong en oud en ook worden de jaarlijkse Rundveekeuring van Noord-Friesland en provinciale Geitenkeuring van Frysl‚n in W‚ltersw‚ld gehouden. Verder is er de boerenmarkt, het kinderplein, oude ambachten, oldtimers, theater, muziek, demo's en een grote diversiteit aan paardenkrachten tijdens de Paardenkrachtenshow.

Tot ziens op de Paardendagen!

De stichting Paardendagen Driezum-W‚ltersw‚ld organiseert dit jaar de 30e editie van de Paardendagen op 25, 26 en 27 juli. Op vrijdag 26 juli vindt het Open Fries Kampioenschap Paardenmarathon plaats, gevolgd door de Boerendag op zaterdag. Dit evenement wordt georganiseerd door vrijwilligers en ondersteund door vele sponsoren. www.paardendagen.nl


tell-a-friend print


< Vorige pagina
© Agrio uitgeverij bv   |   Disclaimer   |   Algemene voorwaarden   |   Privacybeleid   |   Contact