Open avond deeltijdopleidingen Aeres Hogeschool Dronten

Open avond deeltijdopleidingen Aeres Hogeschool Dronten
dinsdag 12-02-2019
Veehouderij, Akkerbouw, Tuinbouw, Groenvoorziening, Pluimveehouderij, Loonwerk, Varkenshouderij, Melkveehouderij, Mechanisatie
Open dag
Dronten
De Drieslag 4
Dronten
8251 JZ
Flevoland
Aeres Hogeschool Dronten
http://www.aereshogeschool.nl
m.sol@aeres.nl

Foto Maak kennis met het deeltijdaanbod bij Aeres Hogeschool Dronten

Bent u toe aan iets anders: wilt u een carrière switch maken of hogerop en bent u er nog niet helemaal uit welke studie bij u past? Kom dan op dinsdagavond 12 februari naar onze open avond. Door het bezoeken van een open avond maakt u nader kennis met ons onderwijsaanbod en onze docenten.

Aeres Hogeschool Dronten biedt diverse Associate degree programma’s aan: de Ad’s Management, beleid & buitenruimte, Ondernemerschap, Agrotechiek & management en Veterinair praktijkmanager. Ook heeft de hogeschool een aanbod aan bachelorstudies: Bedrijfskunde & agribusiness, Tuin- en akkerbouw en Dier- en veehouderij.

Een deeltijdstudie is interessant voor degene die wil doorstromen na een hogere functie of een carrière switch wil maken. Op dinsdagavond 12 februari kunt u uitgebreid kennismaken met ons deeltijdaanbod en de docenten. Het programma start om 19.30 uur. Tijdens een deeltijdstudie aan Aeres Hogeschool Dronten leert u onder andere werkprocessen te besturen en te organiseren. U gaat op zoek naar innovatieve oplossingen om noodzakelijke vernieuwingen in een bedrijf door te voeren. Ook ontdekt u hoe u problemen kunt oplossen en hoe u verbeteringen binnen een bedrijf tot stand brengt.

Bent u op zoek naar een vervolgstudie en bent u geïnteresseerd in één van de deeltijdstudies van Aeres Hogeschool Dronten? Kom dan langs, als u zich van te voren opgeeft via de website krijgt u het programma toegestuurd.


tell-a-friend print


< Vorige pagina
© Agrio uitgeverij bv   |   Disclaimer   |   Algemene voorwaarden   |   Privacybeleid   |   Contact