Boer van de toekomst

Boer van de toekomst
maandag 11-03-2019
Veehouderij, Overig, Pluimveehouderij, Paardensport, Loonwerk, Varkenshouderij, Melkveehouderij
Bijeenkomst
De Keet in Heerde
Eperweg 55
Heerde
8181 EV
Gelderland
Countus accountants + adviseurs
http://countus.nl
a.luth@countus.nl

Voor dit evenement is een folder beschikbaar.
Klik hier om deze te downloaden.

Countus thema-bijeenkomst: de boer van de toekomst

Wie ben jij als agrariër en waar sta je met je bedrijf over vijf of tien jaar? Ben je nog boer, wat wil je bereikt hebben en hoe pak je dat aan? Blijft groei het credo of leg je de focus op optimalisatie? Deze thema’s staan centraal tijdens de Countus themabijeenkomst op 11 maart in De Keet van Heerde in Heerde. Met de titel ‘De boer van de toekomst’ nemen we je mee naar de toekomst van jou en je bedrijf.

Om je bedrijf succesvol te kunnen runnen is het essentieel dat jij als persoon, je bedrijfslocatie én de financiële positie van je bedrijf in balans zijn. Als deze driehoek niet in evenwicht is, is het lastig om je bedrijf succesvol en naar tevredenheid te runnen. Wat heb je in de toekomst nodig op deze drie aspecten?
Drie sprekers van Countus gaan hier op in tijdens de bijeenkomst. Ondernemersadviseur Gerrit de Lange praat je bij over de financiële kant van uw bedrijf. Albert Albers van De Omgevingsadviseurs, onderdeel van Countus, licht toe waarom je locatie van belang is en wat aandachtspunten zijn. Robert Kamphuis gaat vervolgens in op jou als mens. Past je bedrijf bij jouw talent en je passie? Wat drijft jou als agrariër?
Countus wil jou als ondernemer prikkelen zodat je weloverwogen keuzes kunt maken die écht bij je passen. Alleen dan kunnen jij en je bedrijf zich kunnen blijven ontwikkelen. Laat je inspireren tijdens onze bijeenkomst! Meld je aan bij m.hansma@countus.nltell-a-friend print


< Vorige pagina
© Agrio uitgeverij bv   |   Disclaimer   |   Algemene voorwaarden   |   Privacybeleid   |   Contact