Thema avond Vermeerdering

Thema avond Vermeerdering
woensdag 24-04-2019
Pluimveehouderij
Themadag
Aeres MBO Barneveld
Barnseweg 3
Barneveld
3771 RN
Gelderland
Pluimveeweb
https://www.pluimveeweb.nl/evenement/185285-vermeerdering/
landbouwagenda@landbouwagenda.nl

Op woensdag 24 april 2019 organiseert Pluimveeweb in samenwerking met Bravo de thema-avond Vermeerdering bij het Aeres MBO te Barneveld.

Programma

Ontvangst
19:15 tot 19:30
Ontvangst met koffie en thee.

Huidige broedei exportmarkt en perspectief op lange termijn
19:30 tot 20:15
Wout van Wolfswinkel geeft een presentatie over de huidige broedeimarkt en het toekomstperspectief voor Nederlandse vermeerderaars op korte, middellange en lange termijn. Wout van Wolfswinkel is team manager van broederij Lagerweij en president van de European Live Poultry and Hatching Egg Association (ELPHA), de Europese club die de belangen van broederijen behartigt. Door die laatste functie heeft de voormalige verkoopdirecteur van Cobb Europe een goed inzicht in de wereldwijde broedeimarkt.

De wereldwijde broedeimarkt: kansen en bedreigingen
20:15 tot 21:00
Pluimveemarktanalist Nan-Dirk Mulder van de Rabobank Mulder analyseert de wereldwijde pluimveehouderij en bezoekt daarvoor wereldwijd pluimveebedrijven en afnemers. Tijdens zijn presentatie schetst Mulder de kansen en bedreigingen voor Nederlandse vleeskuikenouderdierenhouders. Nederlandse broedeieren zijn wereldwijd al jaren gewild vanwege de goede bevruchting en goede kwaliteit eendagskuikens. Blijft dat zo? Of halen onze concurrenten ons in? En kan de sector in de huidige vorm blijven bestaan? Of moet deze inkrimpen of herstructureren?

Stellingencarrousel
21:00 tot 22:00
Tijdens de stellingencarrousel zullen specialisten van de thema-partners met u in discussie gaan aan de hand van een door Agrio geformuleerde stelling.

Netwerkborrel
22:00 tot 23:30
Netwerkborrel met een drankje en kiphapje. De deelname en catering zijn gratis voor Pluimveehouders en wordt u aangeboden door Bravo en Pluimveeweb.

Aanmelden via: https://www.pluimveeweb.nl/evenement/185285-vermeerdering/

tell-a-friend print Alle evenementen van deze plaatser


< Vorige pagina
Agrio uitgeverij bv   |   Disclaimer   |   Algemene voorwaarden   |   Privacybeleid   |   Contact