Open dag Pluimveebedrijf Swart

Open dag Pluimveebedrijf Swart
maandag 22-04-2019
Pluimveehouderij
Evenement
Pluimveebedrijf Swart
't Sou 61
Warns
8721 EV
Friesland
Kip Kiplekker
astrid.swart@outlook.com

Open dag Pluimveebedrijf Swart

2 e paasdag
Maandag 22 april
Van 10:00 tot 15:00 uur.

-Kuikens kijken
- Rondleiding
- Speurtocht
- Lekkere kiphapjes

Op tweede paasdag, maandag 22 april, organiseren Kip.Kiplekker en Young Poultry People net als andere jaren landelijke open dagen bij meerdere vleeskuikenhouders op diverse plekken in Nederland. Deze dag kunnen pluimveehouders hun bedrijf en de vleespluimveesector promoten.
De voorgaande jaren hebben al verschillende pluimveehouders meegedaan en zij waren allen zeer enthousiast over deze dag. En niet alleen de pluimveehouders, maar zeker ook de bezoekers. Dat zegt Ardi van Erp- van der Heijden namens de stichting Kip.Kiplekker. Adressen van de bedrijven die mee doen aan de open dag zijn terug te vinden op www.kipkiplekker.nl.

De stichting is op zoek naar nieuwe leden en donateurs. Vleespluimveehouders kunnen lid worden of als donateur een financiële bijdrage leveren, vertelt Van Erp. Voor meer informatie kan een pluimveehouder contact opnemen met één van de bestuursleden of via info@kipkiplekker.nl. Van Erp hoopt dat vleespluimveehouders zich massaal aanmelden. „Samen kunnen we veel bereiken en het imago van de sector echt verbeteren. Dat is erg belangrijk in deze tijd”, zegt Van Erp.

tell-a-friend print Alle evenementen van deze plaatser


< Vorige pagina
© Agrio uitgeverij bv   |   Disclaimer   |   Algemene voorwaarden   |   Privacybeleid   |   Contact