Lenteavond excursie

Lenteavond excursie
maandag 20-05-2019
Overig
Bijeenkomst
Familie De Haan
Dijkstreek 6
Niekerk
9822 TA
Groningen
LTO Noord Vrouw&Bedrijf Groningen
https://www.ltonoord.nl/excursie-20-05-2019
avenema@ltonoord.nl

Het Collectief Groningen West, Samen werken in een prachtige streek”

LTO Noord Vrouw&Bedrijf Groningen nodigt u van harte uit voor een excursie. We zijn te gast op het bedrijf van de familie de Haan in Niekerk.

De avond staat in het teken van het werk van het Collectief Groningen West. Minister Carola Schouten heeft onlangs een bezoek gebracht aan het Collectief en in navolging van de minister kunnen de leden van Vrouw&Bedrijf ook een presentatie van het Collectief bijwonen. In het gebied, dat zich uitstrekt van De Wilp tot Rottum en van Visvliet tot Noordlaren, vormen ongeveer 800 boeren en burgers de achterban van het Collectief. Zij voelen zich verbonden met het gebied en doen ondermeer aan weidevogel- en landschapsbeheer. Liesbeth de Haan, projectleider bij Collectief Groningen West, zal ons het verhaal vertellen achter het Collectief Groningen West.

De familie de Haan mag zich rekenen tot de achterban van het Collectief. Hoe zij dat tot uitvoering brengen op hun bedrijf zullen we gaan zien tijdens de rondleiding over de melkveehouderij.

We willen graag weten hoeveel koffie we moeten zetten, daarom stellen we het zeer op prijs als u zich aanmeldt via de hierboven genoemde link.tell-a-friend print


< Vorige pagina
© Agrio uitgeverij bv   |   Disclaimer   |   Algemene voorwaarden   |   Privacybeleid   |   Contact