Fietstocht te Cranendonck

Fietstocht te Cranendonck
donderdag 30-05-2019
Akkerbouw
Evenement
Gastel
Hoogstraat 10
Gastel
6028 RV
Noord-Brabant
ZLTO En meeuwissen VOF
admin@meeuwissenvof.com

FIETSTOCHT LANGS AGRARISCHE BEDRIJVEN IN CRANENDONCK
Op Hemelvaartsdag, donderdag 30 mei 2019, wordt ook dit jaar door onze ZLTO afdeling de jaarlijkse fietstocht en Open Dag voor boeren, burgers en buitenlui gehouden. Dit jaar zal de fietstocht voornamelijk door de gemeente Cranendonck gaan en kunnen de deelnemers genieten van de natuur in het buitengebied en tevens bij agrarische bedrijven een bezoekje brengen. Tijdens deze fietstocht is er de mogelijkheid om een kijkje te nemen op een melkveehouderijbedrijf, een vleeskalverenhouderij, een wijngaard en een aardappelteler uit Gastel Meeuwissen VOF. Op iedere locatie wordt er voor de deelnemers voor hapjes en/of drankjes gezorgd.
Er is dit jaar n startpunt waar de routebeschrijvingen, na betaling van de inschrijfkosten, worden uitgereikt, te weten: Ruiterterrein Soerendonk aan De Branten in Soerendonk (nabij sportpark De Braken). De starttijd is tussen 11.00 en 13.00 uur.
De inschrijfkosten bedragen 7,50 per persoon (kinderen tot 12 jaar betalen 4,00 per persoon). Graag bij opgave het aantal deelnemers vermelden. Opgave per e-mail (uiterlijk 25 mei) via zltogrooteheide@zlto.nl of telefonisch via 040-2060856 door het inspreken van het antwoordapparaat.

tell-a-friend print


< Vorige pagina
Agrio uitgeverij bv   |   Disclaimer   |   Algemene voorwaarden   |   Privacybeleid   |   Contact