Open dag opleidingen Aeres Tech

Open dag opleidingen Aeres Tech
woensdag 19-06-2019
Loonwerk, Mechanisatie
Open dag
Aeres Tech
Zandlaan
Ede
6717 LN
Gelderland
Aeres Tech
https://www.aerestech.nl/agenda/open%20avond%20aeres%20tech%2019%20juni
t.exoo@aeres.nl

Foto Heb jij talent voor techniek en loop je warm voor mobiele werktuigen? Word jij enthousiast van landbouwtractoren, graafmachines, heftrucks en melkmachines? Dan ben jij helemaal op je plek bij Aeres Tech!

Kom naar de open avond
Een carrière & opleiding als monteur in de landbouwmechanisatie iets voor jou? Kom alles te weten over de techniek van de nieuwste trekkers, drones en landbouwmachines op de open avond. Daarnaast krijg je alle informatie over een carrière en opleidingskansen in de technische branche. Op woensdag 19 juni tussen 16:00 en 20:00 (vrije inloop) zijn onze trainers en deelnemers aanwezig om jou te helpen bij je studiekeuze. Daarnaast zullen er rondleidingen worden gegeven in het unieke expertisecentrum en zullen er verschillende activiteiten plaatsvinden. Zo kun je trekkerrijden, sleutelen en nog veel meer!


Wat ga je leren tijdens je opleiding?
Bij de bedrijfsscholen van Aeres Tech word je opgeleid in de kleuren en geuren van de grote tractor merken. Ook kan je kiezen voor de bedrijfsschool Intern transport. Waar je wordt opgeleid tot echte vakspecialist. De opleidingen worden gegeven door ervaren trainers, die oog hebben voor jouw ontwikkeling. Tijdens de opleiding leer je reparaties en veranderingen aan machines te verrichten. Ook leer je storingen op te lossen, veilig te werken en om te gaan met klanten. De opleiding is te volgen op mbo niveau 2, 3 en 4.

tell-a-friend print


< Vorige pagina
© Agrio uitgeverij bv   |   Disclaimer   |   Algemene voorwaarden   |   Privacybeleid   |   Contact