Vlagtwedde Landbouwbeurs

Vlagtwedde Landbouwbeurs
vrijdag 14-06-2019 t/m 
zondag 16-06-2019
Akkerbouw, Melkveehouderij, Mechanisatie
Beurs
Evenemententerrein Vlagtwedde
Onstwedderweg
Vlagtwedde
9541 AE
Drenthe, Groningen
Stichting Landbouwbeurs Vlagtwedde
https://www.vlagtwedderlandbouwbeurs.nl
secretariaat@landbouwbeursvlagtwedde.nl

VLAGTWEDDE LANDBOUWBEURS

De Vlagtwedder Landbouwbeurs is de grootste buitenbeurs waar iedereen op het gebied van landbouw, tuinbouw, veehouderij, grondverzet, landbouwmechanisatie, loonwerk en overige dienstverlening zich kan presenteren. De beurs staat naast het zakelijke karakter vooral bekend om zijn gezelligheid en sfeer.

Programma
Er is een uitgebreid programma met leuke, interessante en spectaculaire activiteiten. Denk aan een paardenspektakel, de presentatie van nieuwe landbouwmachines, een oldtimershow, zelf grondverzetmachines uitproberen, historische landbouwvoertuigen en allerlei activiteiten voor kinderen (bijvoorbeeld een hindernisbaan en ponyrijden). Dat maakt de beurs niet alleen een uitstekende vakbeurs, maar ook drie dagen feest en gezelligheid. Daarnaast kunnen bezoekers op het beursterrein een hapje eten.

Vrijdag 14 juni 13.00 tot 22.00 uur
Zaterdag 15 juni 10.00 tot 20.00 uur
Zondag 16 juni 10.00 tot 18.00 uur


Gratis parkeren
De Vlagtwedder Landbouwbeurs is laagdrempelig, praktisch en gezellig. Daarom hoeft u maar n keer te betalen per bezoek: alleen de entreeprijs. U kunt dan gratis parkeren, gratis naar het toilet en gratis gebruikmaken van alle kinderactiviteiten. We hebben alle praktische informatie voor u op een rij gezet.tell-a-friend print Alle evenementen van deze plaatser


< Vorige pagina
Agrio uitgeverij bv   |   Disclaimer   |   Algemene voorwaarden   |   Privacybeleid   |   Contact