BeLeef 2019

BeLeef 2019
donderdag 13-06-2019
Veehouderij, Overig, Pluimveehouderij, Varkenshouderij, Melkveehouderij
Evenement
Inspyrium Cuijk
Beerseweg 45
Cuijk
5431 LB
Noord-Brabant
BeLeef 2019
http://beleef2019.nl
hallo@beleef2019.nl

In beweging zijn, waar de n het als iets positiefs ervaart, kan de ander er behoorlijk mee worstelen. Want in beweging zijn, betekent dat dingen anders worden of misschien anders moeten. Niet omdat jij dat per se wil, maar ook omdat anderen het soms van je verwachten. Het maakt niet uit of je nu boerin bent, een baan buitenshuis hebt, of fulltime voor het gezin zorgt: als agri-vrouw herken je het vast. Want de branche is enorm in beweging, de regelgeving wordt strenger en uitgebreider en ook de maatschappij heeft overal een mening over. Het raakt je, het maakt je misschien boos of verdrietig. Maar diep van binnen besef je ook: eigenlijk moet ik hier wel wat mee. En eigenlijk wl ik hier ook wat mee. De grote vraag is alleen: wt dan en misschien nog wel belangrijker: hoe dan? Waar vind ik die kracht en dat vertrouwen om oude gewoonten te doorbreken en nieuwe kansen te benutten, om in beweging te komen?

En ding is zeker: als je blijft doen wat je altijd al deed, dan krijg je wat je altijd al kreeg. Natuurlijk, het is spannend en onzeker, maar vooral leuk! Het brengt je op plekken waar je nog niet eerder bent geweest.

BeLeef 2019 helpt je die stap te zetten. Wij stellen je voor aan krachtige, inspirerende vrouwen die jou laten zien wat er allemaal mogelijk is als jij besluit om ervoor te gaan, om van iets dat onmogelijk leek een mogelijkheid, een kans te maken en deze te benutten. Wanneer je na BeLeef 2019 huiswaarts keert wt je wat je anders wilt doen en gaat er voor de volle 100% voor om dit te realiseren. Binnen jezelf, je gezin n het bedrijf.

tell-a-friend print


< Vorige pagina
Agrio uitgeverij bv   |   Disclaimer   |   Algemene voorwaarden   |   Privacybeleid   |   Contact