Trekkertrek Familiedag 2019

Trekkertrek Familiedag 2019
zaterdag 03-08-2019
Overig, Loonwerk, Mechanisatie
Tractor pulling
Evenemententerrein Trekkertrek Koudekerk aan den Rijn
Hoogewaard 199
Koudekerk aan den Rijn
2396 AR
Zuid-Holland
Stichting Trekkertrek Koudekerk aan den Rijn
http://www.trekkertrek.nl
info@trekkertrek.nl

Foto Sinds jaar en dag begeeft trekker liefhebbend Nederland zich op de eerste zaterdag van augustus massaal naar Koudekerk a/d Rijn voor onze Familiedag.

Al voor de 28e keer hebben wij ook dit jaar het genoegen om dit prachtige familie evenement te mogen organiseren met hulp van 200 vrijwilligers en dankzij 250 sponsoren.

Cruciale ingrediŽnten voor een succesvolle Trekkertrek familiedag zijn elk jaar 14.000 bezoekers, zwart rokende trekkers, tientallen attracties, spectaculaire shows en veel stro. Een dagje uit waar menig kind en ouder naar uitkijkt.

Het hart van deze feestelijke familiedag ligt in de trekkertrek wedstrijden waaraan jaarlijks 160 deelnemers meedoen. Deze deelnemers worden ingedeeld in verschillende gewichtsklassen voor een eerlijke strijd. Gedurende de hele dag worden de trekkers van de deelnemers belast door de sleepwagens. Aan de deelnemers de taak de sleepwagen zo ver mogelijk achter zich aan te trekken tot een afstand van maximaal 100 meter. Degene die het verste afstand haalt over twee treks wint de trekkertrek wedstrijd en gaat naar huis met een beker, de eer en de kussen van de miss.

Na het succes van de afgelopen jaren vind er ook dit jaar weer een avondwedstrijd van de NTTO plaats. En waar er in de afgelopen jaren 3 klasses werden afgewerkt, staan er dit jaar 4 klasses op het programma. Uit de sectie National zal er worden gereden in de klasses Prostocks II en Light Modifieds II. En uit de sectie Farm Stocks zullen de Sport 4,5 ton Beloften en de Supersport 4,5 ton Promo op de baan verschijnen.

Naast deze wedstrijden is er voor jong en oud zeer veel te doen op het attractieterrein: straattheater, muzikanten, acrobatische en motorische acts, outdooractiviteiten, oude ambachten en een kinderdorp met o.a. kindertrekkertrek, schminken, niet-alledaagse springkussens een circus en nog veel meer!
Ook worden de nieuwste innovaties met betrekking tot landbouwmechanisatie getoond door diverse merkdealers uit de regio.

Kortom: een gezellige dag uit voor de hele familie! Jong en oud, man of vrouw: het hele gezin kan zich hier volop vermaken en zal zich geen minuut vervelen!

tell-a-friend print


< Vorige pagina
© Agrio uitgeverij bv   |   Disclaimer   |   Algemene voorwaarden   |   Privacybeleid   |   Contact