Tractor Sterrit en Trekkerbal 2019

Tractor Sterrit en Trekkerbal 2019
zaterdag 24-08-2019
Overig
Evenement
Lensink Constructie – Machines
Papenweg 14
Lievelde
7137 MV
Gelderland
Stichting Tractor Sterrit Team Lievelde
www.tstl.nl
info@tstl.nl

Foto 𝐓𝐑𝐀𝐂𝐓𝐎𝐑 𝐒𝐓𝐄𝐑𝐑𝐈𝐓 𝟐𝟎𝟏𝟗 🚜
Zaterdag 24 augustus 2019 wordt de zevende editie van de Tractor Sterrit verreden. Alle soorten en maten tractoren zullen aan de start verschijnen, met vorig jaar ruim 200 deelnemende tractoren een waar spektakel om mee te maken. Van oldtimers van bijna 100 jaar oud tot de nieuwste tractoren die vers van de fabrieksband afrollen. Onder het genot van een bak koffie en krentenwegge wordt iedereen om 12.00 uur welkom geheten bij Lensink Constructie – Machines in Lievelde, om daarna van start te gaan. Het belooft weer een mooie tocht door de Achterhoek te worden met brute verrassingen!

𝐈𝐧𝐬𝐜𝐡𝐫𝐢𝐣𝐯𝐞𝐧
Inschrijven voor de sterrit kan tot 16 augustus via www.tstl.nl (of tot het maximum van 250 tractoren). Kosten voor deelname bedragen € 10,- per persoon.

𝐊𝐢𝐧𝐝𝐞𝐫𝐰𝐞𝐢𝐝𝐞
Ook aan de kinderen en overige geïnteresseerden zonder tractor is gedacht. Het terrein van Lensink is overdag gratis toegankelijk voor een hapje en een drankje. Om 15.00 uur start het programma in de speciaal ingerichte Kinderweide, terwijl papa en mama nog een biertje bestellen.

𝐓𝐑𝐄𝐊𝐊𝐄𝐑𝐁𝐀𝐋 𝟐𝟎𝟏𝟗 🎸
Wanneer alle rook van de Tractor Sterrit is opgetrokken zal op zaterdag 24 augustus 2019 om 19.00 uur het Trekkerbal losbarsten. Een unieke combinatie van brullende gitaren, dance, Achterhoekse gezelligheid, bier en tractoren. De hal van Lensink Constructie – Machines wordt omgetoverd tot bruisend festivalterrein. Aan alles is gedacht om er een brute ervaring van te maken.

𝐋𝐢𝐧𝐞-𝐮𝐩
🔸 The Dudes of Hengel
🔸 Duckweed
🔸 Boh Foi Toch
🔸 DJ Powershift

𝐄𝐧𝐭𝐫𝐞𝐞
Vanaf 19.00 uur is de entree € 8,- per persoon (voor 19.00 uur binnen, dan is de entree gratis).

⚡ Meer informatie: www.tstl.nl

tell-a-friend print


< Vorige pagina
© Agrio uitgeverij bv   |   Disclaimer   |   Algemene voorwaarden   |   Privacybeleid   |   Contact