Fietstocht de boer op LTO Oost Achterhoek Aalten

Fietstocht de boer op LTO Oost Achterhoek Aalten
zondag 28-07-2019
Groenvoorziening, Varkenshouderij, Melkveehouderij
Open dag
Fam. te Paske
Schaarsdijk 5
Aalten
7121 LV
Gelderland
LTO Oost Achterhoek afdeling Aalten
http://https://www.ltonoord.nl/afdeling/oost-achterhoek
belensink@gmail.com

Fietstocht Aalten op 28 juli 2019
De fietstocht in Aalten staat gepland op zondag 28 juli 2019. Ook dit jaar hebben we weer drie prachtige bedrijven in de route opgenomen die de deuren open zetten voor boer en burger.

De bedrijven zijn:
- Familie te Paske Schaarsdijk 5 7121 LV Aalten. Melkveebedrijf, jongvee, weidegang. Daarnaast onder andere uitleg groene weidemeststof met medewerking van Groot Severt.
- Familie van de Wolfshaar Vragenderweg 71 7134 NA Vragender. Zeugenbedrijf en een gespeende biggen locatie. Ze proberen voorop te lopen in de varkenssector, door te investeringen in duurzame, innovatieve en efficinte technieken.
- Lageschaar Vaste Planten Groot Deunkweg 3 7122 RS Aalten. Lageschaar kweekt een groot assortiment vaste planten voor de professionele markt.

De start is tussen 10.00 en 12.00 uur. Op alle deelnemende bedrijven kan gestart worden. Op de startlocatie krijgt u de fietsroute en dit is later op de middag tevens de eindlocatie. De route is circa 30 kilometer lang. Op alle bedrijven is koffie/drinken te koop. Op n bedrijf kunt u een hapje eten.
Afdeling Aalten


tell-a-friend print


< Vorige pagina
Agrio uitgeverij bv   |   Disclaimer   |   Algemene voorwaarden   |   Privacybeleid   |   Contact