De Boer Verwendagen

De Boer Verwendagen
dinsdag 30-07-2019
Melkveehouderij
Themadag
Aspergeboerderij 'Het Nijenhuis'
Rheerzerweg 127
Diffelen, Hardenberg
7795 DB
Overijssel
De boer als gastheer
info@meulenhorst.nl

Vereniging De Boer als Gastheer organiseert Boerderij-VERWENDAGEN.
VECHTDAL- Komende zomer organiseert de Vereniging De Boer als Gastheer op 4 verschillende data “Boerderij-VERWENDAGEN”. Dit zijn unieke fiets/auto routes, die de bezoeker meeneemt langs de prachtige paden van het Vechtdal maar ook langs diverse boerderijen. Op elke boerderij wacht de bezoeker een verrassing in de vorm van een bijzondere verwennerij. De trotse boeren en boerinnen laten graag zien hoe ons dagelijks voedsel wordt geproduceerd en op welke wijze het landschap wordt onderhouden. Van harte welkom.
Bij het startpunt van de route krijgt men een Koe-die-bek onder andere gevuld met boerenmunten. De munten kunnen worden ingeleverd bij de boerderijen die deelnemen aan de route, in ruil voor een verwennerij. Deze kan bestaan uit; een gastvrije ontvangst met consumptie, een rondleiding, een proeverij met streekproducten, een bijzondere boeren-activiteit of heerlijke pannenkoeken die in een super grote koekenpan worden gebakken.
De vier routes voeren elk door een andere streek van het Vechtdal. Elke route heeft een eigen thema en een eigen verwenprogramma. Starten kan tussen 9.30 uur en 10.30 uur. De kosten bedragen 15,= p.p. Kinderen t/m de lengte van een pakje stro mogen gratis mee. De dag eindigt om 17.00 uur i.v.m. de werkzaamheden op de boerderijen.
Aanmelden wordt op prijs gesteld.

Dinsdag 30 juli 2019 : Boer en Vecht route 25 of 33 km.
Omgeving Diffelen, Beerze, Brucht.
START: Aspergeboerderij “het Nijenhuis”
Rheerzerweg 127 7795 DB Diffelen (Hardenberg)


tell-a-friend print Alle evenementen van deze plaatser


< Vorige pagina
© Agrio uitgeverij bv   |   Disclaimer   |   Algemene voorwaarden   |   Privacybeleid   |   Contact