31e Oldtimer Festival

31e Oldtimer Festival
zaterdag 17-08-2019 t/m 
zondag 18-08-2019
Overig
Evenement
Baetenheide
Koningsstraat
Weelde
2381 XX
Buitenland
VZW Historische Machineclub Kempen
http://www.hmck.be
frans.brughmans@telenet.be

Voor dit evenement is een folder beschikbaar.
Klik hier om deze te downloaden.

Foto De Historische Machineclub Kempen heet u van harte welkom op haar 31e Oldtimer Festival, België’s grootste en mooiste oldtimer-tractorshow. Wel 1000 deelnemers tonen er hun verzameling oude machines, waaronder honderden oude tractoren van allerlei merken, modellen en types. Buiten de befaamde gloeikoptractoren en grote, machtige Amerikaanse prairietractoren, zijn er ook een resem ‘youngtimers’ (tractoren die iets minder jaren tellen) alsook vele stationaire motoren, oude vrachtauto's, legervoertuigen, bromfietsen, authentieke woonwagens enz…
Stoomtractoren, een stokoude stoomlocomobiel met klompenmakerij, een oude dorskas, zaagbank en steenbreker, allen zijn in volle actie!
Het thema ‘Kniktractoren’ toont u een gans gamma van deze wel bijzondere tractoren.
Gratis vermaak vindt u op de nostalgische kermis en voor sensatie en spektakel kan je terecht op het demoterrein bij o.a. de Oldtimer Trekkertrek, de Keientrek en overige sleur- en trekdemonstraties door vele oude tractoren. Rond snuisteren kan je op de grote onderdelenmarkt waar je mogelijk wel vindt wat u al zo lang zoekt!
Een bezoek aan het Oldtimer Festival is dan ook echt de moeite waard. Buiten wel meer dan 2000 machines die je er kan bewonderen is het één gezellig, familiaal gebeuren waar ieder zich thuis voelt. In de ruime feesttent kan u bij aangename muziek genieten van verscheidene lekkere Belgische bieren. En voor de hongerigen is er een uitgebreide en verzorgde catering. Wat wil je nog meer? Kom dus mee genieten!
Inkom: 7 €, kind tot12 jaar gratis
Parking: gratis


tell-a-friend print


< Vorige pagina
© Agrio uitgeverij bv   |   Disclaimer   |   Algemene voorwaarden   |   Privacybeleid   |   Contact