Familiefietsdag de Boer op Diepenheim

Familiefietsdag de Boer op Diepenheim
woensdag 14-08-2019
Overig
Evenement
Herberg de Pol
Raadhuisstraat 8
Diepenheim
7478 AG
Overijssel
Vrouwen van Nu afd. Diepenheim
https://vrouwenvannu.nl/diepenheim
gerrybokhove@live.nl

Foto Altijd al eens een kijkje willen nemen op een boerderij? Neem dan op woensdag 14 augustus a.s. deel aan de gezellige Familiefietsdag de Boer op Diepenheim! De route is ca. 38 km lang en staat volledig in het teken van een dagje de boer op.

De fraai uitgezette route gaat dit jaar richting Markvelde, Achterveld, Neede, en Noordijk. De eerste stop is bij de boerderij van de familie Baak, tevens koffiestop. Op deze boerderij zie je koeien en kalveren. De stal is voorzien van een melkrobot. Bij Loon- en grondverzetbedrijf Timmerije maak je kennis met de imposante werktuigen die momenteel gebruikt worden bij diverse werkzaamheden. Tevens worden op deze locatie overheerlijke pannenkoeken gebakken.

De volgende stop is de Leerkotte een kleinschalige vakantieboerderij waar mensen met een zorgbehoefte en hun partner, gezin of familie/vrienden terecht kunnen voor een onbezorgde vakantie.

Daarna vertrek je richting het melkveebedrijf van de familie Tyert. Op dit bedrijf is de stal voorzien van 200 ligplaatsen met ‘greenbedding’, melkrobots, mestrobots en een automatisch voersysteem. Onderweg kun je ook een kijkje nemen bij Watermolen den Haller, het Gedenkbos, Natuurpark Kronenkamp en de Natuurobservatietoren op de Needse berg.

De kosten voor deelname bedraagt € 2,50 per persoon. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis meedoen. Starten kan tussen 9-12 uur vanaf Cultuurcentrum Herberg de Pol, Raadhuisstraat 8 in Diepenheim. De locaties zijn tot 16 uur geopend.

Organisatie is in handen van Vrouwen van Nu afd. Diepenheim

tell-a-friend print


< Vorige pagina
© Agrio uitgeverij bv   |   Disclaimer   |   Algemene voorwaarden   |   Privacybeleid   |   Contact