Boeren- en telersbijeenkomsten

Boeren- en telersbijeenkomsten
dinsdag 12-11-2019
Melkveehouderij
Evenement
Hoeve Rosa BV
Grubbenvorsterweg 66
Sevenum
5975 RB
Limburg
Agrifirm
https://www.agrifirm.nl/cooperatie/bijeenkomsten/
cooperatiezaken@agrifirm.com

Boeren- en telersbijeenkomsten

Agrifirm organiseert verspreid door Nederland diverse Boeren- en telersbijeenkomsten. Elke bijeenkomst heeft zijn eigen sectorspecifieke programma waarin praktijkgerichte masterclasses en workshops worden gegeven. Onderwerpen lopen uiteen van maximaal melken uit vers gras tot bodemgezondheid.

Tijdens deze Boeren- en telersbijeenkomsten komen actuele beleidsontwikkelingen en het co÷peratieve programma van Agrifirm aan bod. Ook is er volop mogelijkheid om andere boeren en telers uit uw regio te ontmoeten. Diverse agrarische bedrijven openen speciaal voor deze bijeenkomsten hun deuren om interessante en sectorgerichte oplossingen en concepten te presenteren. Agrifirm specialisten zullen de deelnemers tips geven over het gebruik van verschillende concepten zoals DairyStart en UniQ biggenopfok. Ook wordt er advies vanuit Exlan gedeeld met de aanwezigen over bijvoorbeeld bedrijfsontwikkeling en milieuzaken.

Ongeveer drie weken voorafgaand aan de bijeenkomst kunt u zich opgeven. Voor meer informatie en aanmeldmogelijkheden: https://www.agrifirm.nl/cooperatie/bijeenkomsten/

Tijd: 12.00-17.30 uur


tell-a-friend print Alle evenementen van deze plaatser


< Vorige pagina
ę Agrio uitgeverij bv   |   Disclaimer   |   Algemene voorwaarden   |   Privacybeleid   |   Contact