De Tv-Boer is Troef | Productenmarkt met boeren bekend van BzV

De Tv-Boer is Troef | Productenmarkt met boeren bekend van BzV
zaterdag 19-10-2019
Overig
Markt
Verhagen Horse Service
Rietven 4
Boekel
5427 LP
Noord-Brabant
De Tv-Boer is troef & Verhagen Horse Service
http://https://www.facebook.com/events/680219255778339/
landbouwagenda@landbouwagenda.nl

Foto Ontmoet de boeren van Boer zoekt Vrouw en koop hun eigen (streek)producten

Frans, Jaap, Geert, Agnes, Jos, Tom, Wim… Zomaar wat oer-Hollandse namen zou je denken. Maar zeg je Boer Frans, Boer Jaap, Boer Geert, Boerin Agnes, Boer Jos, Boer Tom en Boer Wim dan gaat er bij velen ongetwijfeld een belletje rinkelen. Deze, en vele andere boeren, zijn bekend geworden door het tv-programma ‘Boer zoekt Vrouw’ waarin zij hun zoektocht naar de liefde deelden met miljoenen Nederlanders. Op zaterdag 19 oktober 2019 komen de boeren mét hun eigen (streek)producten naar Boekel (NB) voor de unieke ‘Tv-Boer is Troef’-markt. Alle boeren van afgelopen seizoen zijn er bij!

TV-boer is Troef is een idee van Jos Sloot en Dycke van de Wal (beter bekend als ‘Boer Jos en zijn Dycke’) en wordt in samenwerking met Boerin Steffi en Verhagen Horse Service uit Boekel georganiseerd. De derde editie alweer! Dit keer bij Steffi op de boerderij: hoe leuk is dat!

*Kijkje in de boerenkeuken*
De streekproductenmarkt TV-boer is Troef brengt dit jaar negentien bekende boeren van alle seizoenen bij elkaar. En ook Yvon Jaspers komt haar boeren op de markt begroeten. In het tv-programma gaven de boeren een kijkje in hun keuken, tijdens de markt doen zij dat graag weer. Boer Jos: We verkopen allemaal eerlijke producten en op een markt als deze kunnen we laten zien wat we in ons dagelijks leven doen. We vertellen waar de producten vandaan komen en bezoekers kunnen proeven. Daarnaast is het natuurlijk te gek om met z’n allen bij elkaar te zijn en de bezoekers en fans de mogelijkheid te bieden om kennis te maken met ons, onze producten én hen ook nog een hele leuke dag te bezorgen.”

*Activiteiten voor kinderen*
Ook aan de kinderen is gedacht tijdens de streekproductenmarkt. Er staat een springkussen en de kinderen kunnen ervaren hoe leuk het is op de boerderij.

*Handig om te weten*
Nieuwsgierig geworden naar o.a. de bouvardias van Boer Jaap, de aardbeien van Boer Geert, de schapenkaas van Boer Jan, de gladiolen van Boer Jos én natuurlijk ‘hun vrouwen’? Kom dan op zaterdag 19 oktober a.s. naar de TV-boer is Troef streekproductenmarkt in Brabant.

• Tijd: 11.00u – 17.00u
• Locatie: Verhagen Horse Service, Boekel (NB)
• Entree: 7,50 euro pp incl. een bos gladiolen van Boer Jos, kinderen tot 1.40m gratis. Kaartverkoop aan de deur.
• Gratis parkeren!

tell-a-friend print Alle evenementen van deze plaatser


< Vorige pagina
© Agrio uitgeverij bv   |   Disclaimer   |   Algemene voorwaarden   |   Privacybeleid   |   Contact