30e samengestelde menwedstrijd

30e samengestelde menwedstrijd
zaterdag 12-10-2019 t/m 
zondag 13-10-2019
Paardensport
Wedstrijd
de Hietmaat
Zelhemseweg 15
Hengelo gld
7255 ah
Gelderland
Menvereninging In Stap en Draf
http://www.instapendraf.nl
beheerder@instapendraf.nl

Voor dit evenement is een folder beschikbaar.
Klik hier om deze te downloaden.

Foto Op zaterdag 12 en zondag 13 oktober zijn er menwedstrijden in Hengelo Gld op het terrein De Hietmaat, Zelhemseweg 15. Aanspanningen in de klassen L , M en Z zullen aanntreden voor deze Samengestelde Menwedstrijden. Aan de start verschijnen ruim 80 combinaties met paarden en ponys in enkelspan, tweespan en vierspan.
Op het terrein zie je de dressuurproeven en de vaardigheidswedstrijden op zaterdag en de marathonwedstrijden op zondag. Voor de marathon zijn 6 fraaie hindernissen gebouwd. Een van de hindernissen is de gloednieuwe, ruime waterbak. De verrichtingen van de menners kunnen de supporters en andere bezoekers over het hele terrein prima volgen. Voor de volledigheid kun je een bezoek brengen aan het strodorp en natuurlijk is er gelegenheid op het vernieuwde terras even uit te blazen met een hapje en een drankje.
Voor de menners met hun helpers en voor de paarden en pony s is er een groot overnachtingsterrein. Voor bezoekers is er ruim voldoende parkeergelegenheid.
De organisatie is in handen van de Hengelse menvereniging In Stap en Draf, die bezoekers van harte welkom heet. De toegang is gratis. De wedstrijden zijn op beide dagen van 9.00u tot ca. 16.00u. Zie voor meer informatie www.instapendraf.nltell-a-friend print


< Vorige pagina
Agrio uitgeverij bv   |   Disclaimer   |   Algemene voorwaarden   |   Privacybeleid   |   Contact