KLW Najaarsruilbeurs

KLW Najaarsruilbeurs
zondag 27-10-2019
Mechanisatie
Beurs
Fa. H. Kuipers bv
Hei Eind
Sint-Oedenrode
5491 PM
Noord-Brabant
KLW Vereniging
https://www.klw-vereniging.nl/event/najaarsruilbeurs/
secretaris@klw-vereniging.nl

Op zondag 27 oktober wordt weer de KLW najaarsruilbeurs gehouden bij de firma H. Kuipers BV te Nijnsel gemeente Sint Oedenrode, Hei-eind 1, 5491 PM, Sint Oedenrode (Nijnsel), dat is naast de Vresselse Hut.

De parkeerplaats van de autos van de bezoekers is de Vresselse hut parkeerplaats schuin tegenover de Vresselse hut. Deze parkeerplaats wordt vergroot met het showterrein grasveld, op de parkeerplaats achteraan links. Gelieve niet parkeren langs de weg rondom de ruilbeurs en de parkeerplaats voor de Vresselse hut is enkel voor bezoekers van de Vresselse hut.

De ruilbeurs begint om 8.00 uur en duurt tot 14.00 uur. Op vertoon van een KLW lidmaatschapskaart of als men jonger is dan 12 jaar kan men gratis het terrein betreden, anders wordt 1,- entree gevraagd. Men kan er van alles kopen, zoals tractoronderdelen, gereedschappen, machines, boeken, en miniaturen, maar ook complete tractoren. Bij de catering kan men terecht voor een kop koffie, thee, tomaten soep, erwten soep, een broodje frikandel, een broodje kroket en frisdrank.
De handelaren zijn welkom vanaf 7.00 uur. Handelaren die lid zijn van KLW staan gratis de andere betalen een kleine vergoeding. Voor meer inlichtingen kan men Hennie Klomp bellen 06-10698135.

tell-a-friend print


< Vorige pagina
Agrio uitgeverij bv   |   Disclaimer   |   Algemene voorwaarden   |   Privacybeleid   |   Contact