Inloopdag melkveebedrijf Meuleman

Inloopdag melkveebedrijf Meuleman
woensdag 16-10-2019
Melkveehouderij
Open dag
Op het bedrijf
Oude Wetering 126
Mastenbroek
8294 PA
Drenthe, Heel Nederland, Overijssel
Van der Sluis Agri
https://www.delaval.com/nl/over-ons/nl/agenda/inloopdag-meuleman-in-mastenbroek16-okt/
info.nl@delaval.com

Voor dit evenement is een folder beschikbaar.
Klik hier om deze te downloaden.

Foto Op woensdag 16 oktober wordt er een inloopdag gehouden op het melkveebedrijf van familie Meuleman. Van 10:00 tot 16:00 uur bent u van harte welkom aan de Oude Wetering 126 in Mastenbroek.

De bestaande melkstal bij de familie Meuleman had te weinig capaciteit en voldeed niet meer aan de eisen van deze tijd. Omdat ook het punt van arbeidsverlichting meespeelde was automatisch melken een logische keuze. Familie Meuleman heeft voor de nieuwe VMS V300 van DeLaval gekozen.

De beide melkstations moesten wel in de bestaande stal geplaatst worden, maar na het nodige denk- en tekenwerk konden de 2 stations goed ingepast worden. Daarbij is ook naselectie voor een strohok en voor weidegang toegepast. En VMS station is eerst in een tijdelijke opstelling geplaatst, waarna deze na de verbouwing van de voormalige melkstal naar de definitieve opstelling verplaatst kon worden.

Van de keuze voor VMS V300 van DeLaval hebben ze geen spijt: door het automatisch melken is er duidelijke arbeidsbesparing n arbeidsverlichting merkbaar. De totale productie is ondertussen gestegen en ook de combinatie van weidegang met automatisch melken blijkt heel goed te functioneren.

Wat is er te zien?

- 2 DeLaval VMS V300 melkrobots
- DeLaval OptiDuo voeraanschuifrobot
- Robotruimtes met kunststof wanden
- DeLaval melkkoeltank met FCC koelmachine
- 2 x tweewegselectie voor strohok en beweiding
- Meedraaiend strohok

Op deze inloopdag willen we u samen met de betrokken partijen graag de mogelijkheden laten zien om de VMS V300 in een bestaande situatie in te passen.

tell-a-friend print


< Vorige pagina
Agrio uitgeverij bv   |   Disclaimer   |   Algemene voorwaarden   |   Privacybeleid   |   Contact